Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Partenerul tau - sudare/taiere

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat sudare el Rogue ES 180i Esab

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2846 lei Lei
Brand
Esab
Cod produs
0700500077
Out Of stock
Descriere
Gratie caracteristicilor sale neobisnuite, unor performante fara precedent si unui design industrial nou, noul invertor de sudura Rogue de la ESAB inaugureaza o noua era a capacitatii de sudare, care va va face sa va redefiniti asteptarile pe care le aveti de la un aparat mma portabil din aceasta categorie.

Rogue este o sursa de alimentare robusta si durabila, destinata sudorilor profesionisti. Aparatul ofera performante si fiabilitate de ultima generatie, gratie utilizarii celor mai noi echipamente electronice de putere si de comanda digitale, asigurand un arc precis in mod constant.

Rogue asigura o capacitate uniforma de sudura cu curent continuu, fapt ce va permite să sudati o gama variata de metale precum oteluri aliate si nealiate, otel inoxidabil si fonta. Parametrii „puterea arcului” si „amorsare usoara” sunt reglabili, ajutand utilizatorii sa selecteze arcul ideal pentru lucrarile executate. Microprocesorul controleaza cu precizie toate functiile si ofera performante de sudare de top, pe intreg intervalul de curent al aparatului. Rogue poate fi folosit cu electrozi cu un diametru de pana la 4,0 mm.

Rogue sudeaza cu usurintă TIG gratie amorsarii „Live TIG”. Echipati sursa de alimentare cu pistoletul TIG optional, care are ventil de gaz si regulator incorporat, si o butelie de gaz, si sunteti gata sa sudati oteluri moi sau inoxidabile, cu sau fara metal de adaos.

Caracteristici ale arcului superioare - performante stabile si uniforme.

Compatibil cu generatoare - Pretabil pentru a fi utilizat cu generatoare (recomandate 7 kW).
Usor de folosit - Stabiliti curentul de sudare si sudati cu rezultate excelente.
Design practic - sursa de alimentare este usor de transportat, facilitand utilizarea sa la aproape orice loc de muncă.
Design robust - Clasa de protectie IP23S, atat pentru sudura pe teren, cat si în atelier.
Performante

Rezistenta

Niciun alt aparat la acest pret nu are o putere apropiata de cea a lui Rogue. Carcasa sa robusta si rigida din fibra de sticla este construita astfel incat sa reziste la multe lovituri, in fabrica sau pe teren. Rogue este durabil si rezistent la intemperii, cu o clasificare IP23S pentru utilizare in aplicatii dure in exterior.

Portabilitate

Designul compact si usor al aparatului Rogue fac sa fie usor de transportat de la o lucrare la alta. Cantareste doar 6,8 kg, iar manerul sau robust si cureaua de umar inclusa fac ca transportul sau sa fie mai confortabil ca niciodata. In plus, performantele de stabilitate ale arcului sau fac posibila utilizarea de prelungitoare lungi, astfel incat sa puteti lucra chiar si in cele mai indepartate locuri, fara a afecta calitatea sudurii. Aceasta este definitia unui cal de bataie portabil!

Reparatii si intretinere
Constructii civile
Echipamente agricole
Uz general industrial

PACHETUL LIVRAT CONTINE: sursa de alimentare cu cablu de 3 m si stecher, curea pentru umar, port-electrod si cablu de masa de 3 m, cu cleste.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura