Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Partenerul tau - sudare/taiere

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat sudare el Renegade ES 300i + set clesti + curea ESB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17177 lei Lei
Brand
Esab
Cod produs
0445250880
Out Of stock
Descriere
Renegade ES 300i este un aparat de sudura MMA/Stick si LiveTIG bazat pe invertor, cu un raport putere/greutate extrem de mare.

Datorita formatului sau compact, este usor de transportat la orice amplasament al lucrarilor. Combinand un ciclu de functionare de mare putere si o capacitate de exploatare a aparatului cu cabluri de alimentare si de sudura de lungimi considerabile, se obtine un excelent aparat de sudura pentru aplicatii pe santier si in afara acestuia.

Aparatul este echipat cu un senzor de detectare automata a tensiunii de intrare si poate functiona cu orice tensiune de intrare de curent trifazic cuprins intre 230 V si 480 V.

Caracteristici

Un exceptional raport putere-greutate, in cel mai compact format. Carcasa de compozit masiv, care asigura durabilitatea in cele mai dure medii de exploatare.
Pentru sudare profesionala MMA cu electrozi de pana la 6 mm, cu un ciclu de functionare ridicat, de 300 A la 40%. Ideal pentru functionare la temperaturi ambientale ridicate
Aparatul se ajusteaza automat la parametrii optimi de pornire si oprire, pe baza curentului setat.
Un amplificator de tensiune puternic ofera o tensiune de arc suplimentara, pentru o performanta superioara a sudurilor cu electrozi cu invelis celulozic.
3 setari de memorie pentru un acces facil si rapid la parametrii de sudura.

Industrii:

Constructii civile
Fabricare componente industriale
Constructii tevi
Santiere navale si offshore
Industria miniera
Industria grea
Reparatii si intretinere
Constructii metalice
Trimite mesaj
Din Gura in Gura