Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Nr.1 in articole sublimabile

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Primer de aderenta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

265
Brand
PRM-250
Out Of stock
Descriere
Primerul de aderenta Digi Coat este un compus special formulat astfel incat are o afinitate ridicata pentru suprafetele din sticla, metal lucios si ceramica care ii permite sa formeze o legatura fizica puternica cu acest tip de suprafete.

Pregatire inainte de utilizare:

Asigurati-va ca toate suprafetele care urmeaza a fi pre-tratate sunt curate si nu prezinta urme de murdarie sau grasime.

Instructiuni pentru utilizare:

Primerul de aderenta Digi Coat se aplica pe substrat cu ajutorul unei metode simple de stergere utilizand un servetel de hartie normal sau un prosop de hartie. Aplicati compusul liber pe toata suprafata care urmeaza a fi tratata, incercand sa asigurati o acoperire uniforma. Inainte de a indeparta excesul cu un servetel curat lasati ca compusul sa formeze legatura cu suprafata pentru aproximativ 30 secunde. Cand indepartati excesul incercati sa eliminati orice pete de grasime (in special la suprafetele din sticla).

Instructiuni privind sanatatea si securitatea

Inainte de depozitare sau utilizare va rugam sa consultati informatiile producatorului. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. Pastrati recipientul inchis etans si intr-un spatiu bine ventilat. Risc de vatamare grava a ochilor, purtati manusi de protectie/echipament de protectie a ochilor/echipament de protectie a fetei.

Iritant pentru piele.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura