Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Just General Consulting

We give life to textiles!
0734295540, 0734295540

Despre noi

Trimite mesaj
Perfect Sublimation este o echipa tanara si ambitioasa, cu peste 5 ani experienta in domeniul printului digital, ce-si propune sa ofere clientilor produse inovatoare in domeniul printului digital/ sublimarii, la o calitate deosebita.

Utilizand cea mai noua tehnologie in domeniu, asiguram o calitate deosebita a printului, culori vii si durabile. Echipamentele noastre asigura o productivitate crescuta si garantia obtinerii aceleiasi calitati de fiecare data.

O alta linie de business importanta pe care o dezvoltam constant este cea de personalizare la cerere a materialor textile cu modelele clientilor care vor sa isi dezvolte produse textile proprii.

Fie ca este vorba de echipamentul unei echipe de fotbal, ori de un pattern personalizat pentru un designer de moda, garantam calitatea, promptitudinea si flexibilitatea serviciilor noastre, complimentate de o comunicare prietenoasa si eficienta.

DE CE NOI?
Intelegem bine nevoile colaboratorilor nostri, suntem flexibili, avem capacitatea de productie necesara si asiguram calitate ridicata pentru fiecare produs si serviciu realizat.

Toate produsele PERFECT SUBLIMATION sunt fabricate in Romania la cele mai inalte standarde de calitate.
Produse si servicii:
fete de perna, draperii, huse canapele, mochete si carpete, paturici pentru copii; fashion: colanti, hanorace, rochii, costume de baie; echipamente sportive pentru ciclism, fotbal, fit
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Europa Centrala/Est
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Just General Consulting
Persoana de contact: K Valentin
Adresa: B dul Theodor Pallady, nr. 287, sect. 3
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0734295540
Telefon mobil: 0734295540
Website: http://www.perfect-sublimation.ro