Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ionas Comexim S.R.L.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Studio modern in constructie din caramida
23100 €
Brand
Studio
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Subcetate Green Residence complex rezidential cu peste 500 de apartamente, de 1, 2 si 3 camere, destinate tuturor categoriilor de varsta.

Locatia este intr-o zona adiacenta a Brasovului, in vecinatatea unui cartier de vile, functional, la aproximativ 3 minute, cu auto, de noul centru comercial Auchan si la aproximativ 5-10 minute de centrul Brasovului.
Complexul va fi construit pe malul unei ape curgatoare, iar panorama deosebita a muntilor va incanta privirea noilor proprietari.  Pe langa  integrarea perfecta in zona, complexul beneficiaza de toate facilitatile, utilitatile, inclusiv spatii comerciale in incinta.

In aceasta zona a orasului vom construi 12 vile n moderne care vor indeplini toate standardele de calitate si siguranta. Cartierul se va afla la mica distanta de noul centru comercial Coresi Shopping Center care va fi realizat de Immochan, divizia de real estate a grupului francez Auchan si va cuprinde un hipermarket Auchan de 16. 000 mp - cel mai mare din Transilvania, un centru comercial de 25. 000 mp inchiriabili si o parcare de 3. 000 de locuri.

Asadar cine va alege sa devina proprietar al unui imobil situat in noul cartier SUBCETATE  GREEN RESIDENCE  va avea la dispozitie toate facilitatile zonei:
- una dintre cele mai aprovizionate si ieftine piete din Brasov (Piata Tractorul, la 1600 m distanta),
- un supermarket modern cu produse de calitate si preturi convenabile (Lidl, la 1500 metri departare),
- locul ideal pentru relaxare si plimbari in aer liber (Parcul Sportivilor – fostul Parc Tractorul) ce include Patinuarul Olimpic si sali de sport (Sala We Play sau Forex) la 1500 metri,
- Gara Brasov (la 1800 m).
Din Gura in Gura