Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Store Logistic

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Boxpaleti metalici

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Boxpaleti metalici pot fi proiectati pentru a oferi solutii practice clientilor care continua procesul de depozitare intr-o forma mai restransa. Pot fi folositi atat pentru depozitarea oricarui tip de marfa, dar si pentru deseuri, spanuri rezultate in urma procesului de productie industrial.

Structura Boxpaletului metalic permite depozitarea si transportul in mai multe variante. Boxpaletii sunt executati pe structura metalica din profil teava 40x40, cu laterale din plasa sudata si baza din tabla, cu posibilitatea de stivuire pe 4 randuri pe inaltime. Pot fi proiectati pentru depozitare marfuri de pala la 700 kg. Inaltimea boxpaletilor poate fi cuprinsa intre 400 - 1600 mm.

BOXPALETII METALICI sunt vopsiti in camp electrostatic si se pot manevra cu stivuitoare si transpaleti. La recomandarea specialistilor STORE LOGISTIC puteti achizitiona utilaje de stivuit si ridicat pentru asemenea confectii metalice.

# La cerere se pot executa Boxpaleti metalici care au ca baza europalet din lemn. Acestia au ca elemente componente urmatoarele: usi rabatabile;
# suporti pentru fixare pe europaleti;
# talpi de stocare pentru depozitarea supraetajata.

Cele patru laturi se pliaza doua cate doua, ceea ce usureaza transportul acestora cand sunt goale. Montarea lor in timpul intrebuintarii fiind inlesnita de balamalele fixate pe acestea.
Pot suporta greutati, in functie de inaltimea ramei si suprafata, cuprinse intre 0,4 - 2 to.
# In cazul paletilor cu baza formata de europalet elementele din metal pentru manipulare marfa sunt confectionate din: teava pentru constructii 21;
# plasa sudata 4 x 100 x 100 mm sau 4 x 50 x 50 mm

Avantajul Boxpaletilor Metalici proiectati de STORE LOGISTIC este dat de soliditatea structurii sale si calitatea productiei la standarde UE.

Acest tip de confectie metalica se adreseaza in special firmelor din industrie, servicii ecologice de salubrizare, transport, retail.

La cerere se poate folosi oricare culoare din gama RAL pentru vopsirea Boxpaletilor comandati de dvs
Trimite mesaj
Din Gura in Gura