Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dimitriadis Rom Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Rafturi metalice pentru paleti Drive-in
Brand
Drive-in
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sistemul de rafturi “DRIVE-IN” este ideal pentru produse omogene, cu un rulaj redus si avand un numar mare de paleti pe tip de articol ce  sunt depozitati  pentru o perioada mai indelungata de timp. Acest tip de sistem permite utilizarea la maxim al spatiului disponibil, atât din punct de vedere al suprafetei de depozitare cat si pe înaltimea utila a depozitului.

Avantaje:

• utilizarea maxima a spatiului disponibil (85%);
• eliminarea culoarelor de lucru dintre rafturi;
• control riguros al intrarilor si iesirilor.

In general, rafturile “DRIVE-IN” pot gazdui, acealasi numar de tipuri de marfa cu numarul de linii de incarcare existente.

In practica sunt disponibile doua modalitati de folosire al sistemului: sistemul “DRIVE-IN”, cu doar un culoar de acces, si sistemul “DRIVE-THROUGH”, cu acces la marfa depozitata de pe ambele parti ale raftului.

Sistemul este utilizat frecvent în depozitele frigorifice (refrigerare si congelare), care necesita utilizarea maxima a spatiului de depozitare a produselor într-o temperatura controlata.

Rafturile “DRIVE-IN” pot fi deasemenea utilizate in constructia de depozitelor  “self-supporting” a caror caracteristica este aceea ca nu necesita existenta unei cladiri, raftul in sine reprezentand structura cladirii.
Din Gura in Gura