Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Stone Collection Srl

0728 064 293 - Alina Bocean, 0748 888 121

Despre noi

Trimite mesaj
Noi, Stone Collection                                                                by Resido, am dobandit experienta de peste 15 ani a colaborarilor fructoase, a termenelor respectate si a calitatii produselor noastre.

Filozofia noastra manageriala este una simpla si axata spre performanta la cel mai inalt nivel si care ne-a adus in topul furnizorilor de piatra naturala din Romania si de peste hotare.

Am dovedit ca suntem un important producator de piatra naturala si oferim placi speciale de piatra naturala pentru placarea pardoselilor si peretilor, lastre, precum si lucrari de arhitectura dimensionate la comanda, o gama larga de elemente de detaliu decorative pentru zonele de acces, proiecte complexe de acoperis, panouri pentru arcade, coloane, balcoane.

Gama noastra de produse este diversificata deoarece avem sursa noastra de piatra autohtona si nu depindem de exporturi, o gama care contine piatra cubica antichizata, piatra scapitata, placaje diferite cu toate prelucrarile:antichizat, lucios, mat, periat si buciardat, blaturi, trepte, glafuri, capace gard, lastre si placaje mici si mari. Produsele noastre au preturi incepand de la 5 euro /mp, ajungand si pana la 100 euro/mp. Cu alte cuvinte, la noi, veti gasi solutii pentru dumneavoastra sau pentru clientii vostri, de la bugete limitate si pana la bugete pentru proiecte de lux.

In consecinta, portofoliul nostru este diversificat, avand cele mai serioase recomandari din acest sector. Nume precume Sophia Residence, Neopark Residence, Tisa Residence, Rasaritului Residence, Studium Green Campus, Hotelul Seven, Microsoft Romania, Emag, Palatul Culturii Iasi, Hotel Beyfin, Hotel Ramada, Hotel Sun Garden, Ansamblul Dealul Morii, Sala Patria, Hanul Domnesc, Primaria Sfantul Gheorghe, Muzeul de Cinegetica al Tinutului Secuiesc, Cinematografia Sfantul Gheorghe sunt cateva dintre proiectele cu care ne mandrim.

Mai mult, prin intermediul proiectelor noastre realizate pe intreg mapamondul, in tari precum Anglia, Suedia, Polonia, Ungaria, Israel, SUA, Australia, Germania, Olanda, Spania, am devenit o sursa credbila de inspiratie pentru o comunitate globala alcatuita din arhitecti, designeri, antreprenori, constructori si persoane fizice.

Piatra Naturala Resido este un produs autentic romanesc care a dobandit aprecierea si sustinerea celor mai importanti jucatori din piata globala a pietrei naturale. Alaturi de partenerii nostri interni, dar si internationali, va invitam sa faceti parte dintr-o comunitate de elita mondiala, iar pentru inceput, va propunem un tur virtual care cu siguranta va va incanta.

www.resido.ro sau www.gray-limestone.com
Produse si servicii:
placaje din limestone, travertin, granit, marmura, andezit, antracit cu diverse dimensiuni si prelucrari precum si piese speciale, trepte, glafuri, baghete, plinte, lavoare din piatra naturala,
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
51-100
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2010

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Stone Collection Srl
Persoana de contact: Bocean Alina
Adresa: Cheile Baciului, nr.4, Baciu
Localitate: Cluj-napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0728 064 293 - Alina Bocean
Telefon mobil: 0748 888 121
Website: http://www.resido.ro