Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sc Eurostivuitoare Srl

Noi Va Ridicam Afacere
0359434445, 0740304050

Despre noi

Trimite mesaj
SC Eurostivuitoare SRL a fost infinta in anul 1992, avand ca obiect de activitate comercializarea stivuitoarelor, echipamentelor de ridicat si pieselor de schimb.

Dupa 14 ani de experienta in domeniul stivuitoarelor si a echipamentelor de ridicat, suntem cunoscuti una dintre firmele care poate oferii cea mai larga gama de piese de schimb pentru majoritatea marcilor de stivuitoare si echipamente de ridicat.

Firma noastra cunoaste peste 10 (zece) milioane de repere pentru procurarea pieselor de schimb de pe piata mondiala, din care 280.000 de piese de schimb le putem livra intr-un interval de timp de 48 de ore.

Dorim sa fim un sprijin in dezvoltarea firmei dumneavoastra. Prin noi puteti obtine stivuitoare, transpaleti (manuali, electrici, cu cantar si altii), nacele, noi si second-hand precum si anvelope si cauciucuri pline.

De asemenea va oferim si urmatoarele servicii: inchirieri, service de intretinere si reparatii, garantii, post-garantii, schimburi in sistem “buy-back”, alte schimburi, pentru orice tip de utilaje, asistenta non-stop la punctele dumneavoastra de lucru.
Produse si servicii:
vanzari, inchirieri, service si piese de schimb pentru orice marca de stivuitoare si utilaje de ridicat si stivuit
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Eurostivuitoare Srl
Persoana de contact: Haias Cozmin
Adresa: Str. Vladeasa, Nr. 34
Localitate: Oradea
Judet: Bihor
Telefon: 0359434445
Telefon mobil: 0740304050
Fax: 0259434445