Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Stil Instal Construct Srl

0726 542 050, 0726 542 050

Despre noi

Trimite mesaj
Compania este axata pe constructii si instalatii, avand un colectiv de profesionisti cu experienta si reputatie in domeniile in care isi desfasoara activitatea.

Fondatorul, urmarind evolutia ascendenta a pietei imobiliare, a apreciat ca in Bucuresti si in zonele apropiate, in viitorii ani, domeniul constructiilor civile si industriale va inregistra o crestere, in cea ce priveste alocarea de resurse financiare.

Atat constructiile noi cat si cele existente, vor solicita lucrari de volume si complexitati variate, de la reparatii simple ale instalatiilor pana la constructii la cheie.

Compania se angajeaza intr-un proces de dezvoltare dinamica, focalizat pe construirea unui sistem care sa produca, pe termen lung, solutii prompte, adaptate nevoilor clientilor.

Specificul companiei consta in capacitatea de a intelege prin relatia cu clientul nu un contract rigid finalizat printr-un act de vanzare - cumparare a unui pachet de servicii, ci o permanenta comunicare constructiva, care transforma partenerii in prieteni si colegi de drum pe o perioada indelungata.
Produse si servicii:
instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii electrice, instalatii de climatizare, constructii, amenajari interioare/exterioare,
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Stil Instal Construct Srl
Persoana de contact: Cruceanu Marian
Adresa: Str. Birca, Nr. 14
Localitate: Bucuresti Sectorul 5
Judet: Bucuresti
Telefon: 0726 542 050
Telefon mobil: 0726 542 050
Website: http://www.stil-instalconstruct.ro