Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sth Group

Magazin on-line materiale cons
0755212222,

Parchet masiv din bambus cafeniu

960*96*15 mm
Model:
960*96*15 mm
In Stock
Telefon:
0755212222
Pret:
20.05
 

Detalii produs

Bambusul este o alternativa ecologica la lemnul masiv. Deoarece mediul si protejarea lui au devenit o problema stringenta, in unele tari taierea copacilor a fost interzisa. In aceste cazuri, bambusul poate avea un impact pozitiv si poate juca un rol important. Bambusul este o planta care creste foarte repede si cu un ciclu de crestere foarte scurt. Poate fi taiat in 5-6 ani, spre deosebire de 15-20 de ani pentru alti copaci.

Parchetul din bambus este fabricat din tulpini adulte de bambus, cu o varsta de minimum 5 ani, recoltate atent din paduri selectionate. Phyllostachys Pubescens este bine cunoscut pentru trasaturile sale distinctive, ca de exemplu tulpina principala dreapta, cu putine diferente intre diametrul tulpinii superioare si al cele inferioare. Are o textura si o fibra mai densa si un continut mai scazut de carbohidrati decat celelate tipuri de bambus.

Parchetul de bambus este procesat cu ajutorul aburului, al caldurii si este uscat in cuptor. Inainte de a incepe procesul de laminare, bambusul este tratat cu substante anti-insecte si anti-mucegai, pentru a evita inmultirea bacteriilor si a preveni eventuale reactii alergice. Urmatoarea etapa consta in formarea lamelei si aplicarea unui strat de lac cu filtru UV. In total, in fabricarea parchetului din lemn de bambus sunt implicate 28 de procese.

Principalele caracteristici ale parchetului din bambus sunt:

Are o textura fina, uniforma si fibra dreapta - Bambusul este prelucrat liniar pentru a scoate in evidenta textura specifica. Prelucrarea lamei este realizata intr-o dimensiue, 15 mm grosime x 90mm latime x 900 mm lungime, având o umiditate de 8 �2%. Produsul corespunde standardului European.

Prezinta o culoare - fond alb sau cafeniu - pe lungimea fibrei apar linii fine de un galben - auriu, luminos. Dupa finisaj culoarea ramane stabila.

Referitor la instalarea parchetului, este obligatorie scoaterea lui din folie si banda, cu minim 10 zile, pentru a se aclimatiza cu spatiul destinat. Parchetul, indiferent de grosime, poate fi instalat atat prin prindere, cat si prin lipire. Mentionam ca, pentru lamelele mai lungi de 700 mm, este obligatorie intalarea prin prindere.

Contactati personalul nostru de specialitate pentru intructiuni in ceea ce priveste instalarea parchetului si materialele indicate pentru instalarea, cosmetizarea si lacuirea lui. Nu se recomanda utilizarea pentru finisaje de lacuri cu coloranti diversi sau baituri date separat.

Contactati personalul nostru de specialitate pentru intructiuni in ceea ce priveste instalarea parchetului si materialele indicate pentru instalarea, cosmetizarea si lacuirea lui. Nu se recomanda utilizarea pentru finisaje de lacuri cu coloranti diversi sau baituri date separat.

Desi conform fisei tehnice are o densitate de 1270 kg/mc, este o esenta cu duritate medie, pretabila pentru montarea in dormitoare.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sth Group
Persoana de contact: Stinga Diana
Adresa: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0755212222

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi