Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tivoli Audio
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Radio Two Tivoli Audio
299 €
Brand
Model Two
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Model Two este o continuare a dezvoltarii lui Model One intr-un aparat radio stereo pentru toti fanii muzicii inclinati spre design Spre deosebire de radioul mono Model One , Model Two este alcatuit din unitatea de comanda si un al doilea difuzor extern si are un singur buton rotativ care se ocupă de tuning pentru ambele statii AM şi FM.

Model Two este format din două unităţi separate, o staţie radio şi un difuzor, tocmai pentru a emite un sunet stereo cât mai fidel. Ambele piese sunt îmbrăcate în carcase elegante de lemn şi permit aşezarea separată, la câţiva metri una de alta.
  
Radioul asigură multiple conexiuni - CD player, căşti, înregistrare pe bandă magnetică şi conexiune de 12V, pentru ca ascultătorii să se poată bucura de sunetul extra ordinar in diferite locuri.ncorporând o tehnologie hi-fi, Model Two deţine o caracteristică specială astfel că radioul se poate mixa cu sunetul din computer datorita sloturilor de conectare. Model Two este compatibil şi cu modernul iPod, iar alături de Model CD sau Subwoofer poate forma sisteme audio de top.
  
Model Two este disponibil în mai multe variante de finisare, toate din lemn, de la nuanţe naturale de cireş sau nuc la culori considerate moderne în finisarea aparaturii audio, precum, alb, negru şi argintiu.
Din Gura in Gura