Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tivoli Audio
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sistem audio Tivoli Audio iYiYi
350 €
Brand
IYiYi
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Un design de avangarda se combina cu un sunet stereo intens in noul iYiYi in maniera cea mai eleganta! Cele doua difuzoare de trei toli integrate in carcasa ,asigura permanent un sunet fantastic de jur imprejur. Sonorul bun provine fie de la iPod fie de la tunerul FM/AM cu o sensibilitate extrem de mare.

Alarma si temporizatorul Sleep cu tact de 20 minute garanteaza o trezire din somn la timp. Semnalul de trezire din somn poate fi cuplat fie cu unitatea de tuner fie cu iPod – pentru toti cei care doresc sa-si inceapa ziua numai cu melodia lor indragita.

De sonorul minunat tine si o telecomanda, atat de mica si plata precum o carte de credit. Ea comanda toate functiile iYiYi si multe din functiile iPod-ului, precum lista melodiilor de redat, etc. Avand un aspect potrivit cu iPod, iYiYi este executat in culoarea negru sau alb stralucitor.

iYiYi este mai mult decat o statie de redare pentru iPod. Prin intrarea Aux si Mix, el poate fi conectat la alegere, la CD-player, PC, TV sau o consola de jocuri.
Din Gura in Gura