Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tivoli Audio
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Radio Pal Tivoli Audio
199 €
Brand
Pal
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cu totii am detinut lucruri care ne-au adus un zambet doar prin a le privi,a le avea sau chiar prin a le asculta.Pentru multe persoane radioul Pal Tivoli Audio   (Portable Audio Laboratory, care in limba engleza inseamna un’’ bun prieten sau camarad’’) este unul din aceste lucruri. Pentru oricine  aparatul radio  poate fi folosit in aer liber,la piscina,pe plaja,in gradina si este rezistent la contactul cu agentii atmosferici datorita carcasei din plastic care este placata cu latex.

Datorita acumulatorilor Ni-Hi cu o capacitate deosebit de mare,se poate reincarca complet in decurs de 3 ore cu ajutorul incarcatorului incorporabil si va ofera 16 ore de auditie continua.Avand o greutate usoara acesta poate fi plimbat peste tot cu dvs in calatorii,la birou. Acesta dispune de o receptie exceptionala ,cu un sunet de cea mai buna calitate si un design robust devenind un bun prieten imediat ce l-ai avut in mana.

Se pot conecta la aparatul Pal ,prin intermediul unei borne de intrare AUX ,CD-playere,MP3-playere,iPod-uri,etc.Tuturor fanilor Pal care nu s-au hotarat in privinta culorilor le oferim o gama variata rosu,galben,roz,gri,negru,alb,bleu,verde.
Din Gura in Gura