Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Electro Avg Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Debitmetru electromagnetic HHD
Brand
HHD
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Debitmetrul electromagnetic este un instrument de masurare proiectat pe legea lui Faraday de inductie electromagnetica pentru a măsura fluxul de lichide conductoare în conducte.

Acesta adoptă tehnologia de insertie de singur cip pentru a realiza excitație digitală și are CAN fieldbus local.

Debitmetrul electromagnetic poate realiza la nivel local transmisie de semnal, iesire de curent 4-20mA, care pot fi folosite pentru a înregistra, regla și controla. Debitmetrele electromagnetice sunt utilizate pe scară largă în sectoare industriale, cum ar fi industria chimică, protecția mediului, metalurgie, farmaceutice, fabricarea hârtiei, de alimentare cu apă și reziduale, etc Pe lângă măsurarea debitului de lichide, debitmetrul electromagnetic poate măsura fluxul de semi-lichid amestecat cu vâscozitate mare, puternic alcaline.

Seria inteligenta, debitmetrele electromagnetice constau in senzor și traductor de semnal inteligent.

Și aceasta poate fi clasificată în două structuri: tipul integrat și tipul la distanță în funcție de forma de senzor și traductorul.

În ceea ce privește tipul integral debitmetrele electromagnetice, traductorul și senzorul sunt direct asamblate ca un întreg și nu pot fi disociate. Acesta este utilizat de obicei la locul unde situația de montaj este bună.

Pentru debitmetre electromagnetice cu afisaj la distanță traductorul contine un produs printr-un cablu electric special.

Senzorul este instalat local iar traductorul este instalat în locul în care condițiile sunt bune.

Acesta este utilizat de obicei la locul în care situația mediului de montat este necorespunzatoare, cum ar fi puțuri subterane, temperatură ridicată și locul în care oamenii nu pot ajunge.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura