Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sc Steel Inox Srl

Balustrade Din Inox
0232 297 442, 0740 244 208

Despre noi

Trimite mesaj
Situata in Iasi, societatea comerciala Steel Inox executa, la comanda, o gama variata de confectii metalice din otel inox – balustrade din inox, balustrada din inox si lemn, scari din inox si lemn, scari din otel si lemn, copertine din inox si policarbonat, mobilier din inox, copertina din inox, mana curenta si diverse produse pentru amenajari interioare si exterioare din inox.

Garantam durabilitatea si calitatea lucrarilor, materialele folosite fiind din categoria celor cu nivelul cel mai ridicat de pe piata europeana, inoxul folosit fiind importat din ITALIA. Mobilierul neutru de bucatarie este din inox alimentar 18/10 AISI 304 si raspunde in totalitate necesitatilor de functionare dintr-o bucatarie profesionala, precum si standardelor de igiena internationale.

Preturile, care includ montajul si transportul se diferentiaza in functie de complexitatea lucrarii si cantitatea de material inox folosit. Orice balustrada din inox este realizata si montata de o echipa de profesionisti.
Produse si servicii:
confectii metalice din otel inox, fier forjat, balustrade din inox, scari din inox si lemn, scari din otel si lemn, copertine din inox si policarbonat
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Steel Inox Srl
Persoana de contact: Radu Radu
Adresa: Iasi
Localitate: Popricani
Judet: Iasi
Telefon: 0232 297 442
Telefon mobil: 0740 244 208