Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Service si inchirieri utilaje de constructii
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Service:
Pe langa gama variata de produse comercializate, Star West pun la dispozitia clientilor si serviciul de mentenanta, interventie, reparare, acest serviciu fiind disponibil  la sediul companiei din Oradea.

Si pentru ca sustinerea bunului mers al activitatii clientilor Star West este foarte importanta, datorita dotarii cu masini de interventie rapida si service mobil, interventiile pot fi efectuate chiar si in mijlocul lucrarilor,la sediul clientilor sau in oricare alte zone de lucru.

Un alt aspect important al activitatii de service, este ca reparatiile se fac atat in timpul garantiei cat si post-garantie. Clientii beneficiaza de asistenta unui personal calificat pentru aceste interventii, de timp optim de constatare si rezolvare, toate acestea la preturi corecte, competitive.

INCHIRIERI:
Suportul pe care il oferim clientilor Star West depaseste granitele comercializarii clasice si pe cele ale activitatii de service. Astfel, pentru intampinarea acestora cu solutii complete, exista disponibila si o oferta de inchiriere a unei game diverse de utilaje de mica mecanizare:

- generatoare
- motopompe de apa
- mai compactor
- placa compactoare
Din Gura in Gura