Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Start M.g. S.R.L.

-,

Despre noi

Trimite mesaj
Start M.g. S.R.L. din Barcanesti, judetul Prahova pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Compania Start M.g. S.R.L. produce o gama larga de organe de asamblare, flanse plate, flanse oarbe, flanse cu gat, cuplaje electroizolante, coturi forjate, reductii concentrice, confectii metalice, tamplarie de aluminiu si PVC cu geam termopan. Firma noastra are o echipa de 20 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi.

In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.
Produse si servicii:
organe de asamblare, flanse plate, flanse oarbe, flanse cu gat, cuplaje electroizolante, coturi forjate, reductii concentrice, confectii metalice, tamplarie de aluminiu si PVC cu geam termopan
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1993

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Start M.g. S.R.L.
Persoana de contact: Berbec Mihail
Adresa: Sat Tatarani
Localitate: Barcanesti
Judet: Prahova
Telefon: -
Website: http://www.startmg.ro