Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Start Academy

031 432 60 31, 0770184412

Curs complet remodelare corporala

Telefon:
031 432 60 31
 

Detalii produs

Tehnicile prin care ne putem recapata silueta dorita cu sau fara efort sunt numeroase. Cu toate acestea, nu toate procedeele detin si acelasi randament. In ceea ce priveste remodelarea corporala, rezultatele terapiei sunt sigure si rapide.

In teorie totul suna destul de bine, insa de multe ori persoanele nu sunt multumite de serviciile primite chiar de la centrele de estetica de top din tara. Odata ce s-a stabilit ca echipamentele folosite in terapiile de remodelare corporala sunt performante, diferenta la capitolul calitate o va face pregatirea personalului.

CURSUL DE FORMARE IN TEHNICI AVANSATE DE REMODELAREA CORPORALA este adresat tuturor celor care doresc o specializare in plus, menita sa le aduca diferite avantaje. Pe durata a trei zile, trainerii Start Academy vor prezenta si exemplifica specificul terapiilor (electrostimulare, radiofrecventa, criolipoliza, lipolaser, infrarosii, ultrasunete, cavitatie, vacuum, subdermal).

Cursul vizeaza un modul de teorie (ce include un volum mare de informatii, indispensabile pentru orice terapeut), dar si un modul de practica pe modele umane, pe echipamente cu tehnologii de ultima generatie. Profesorul va fi cel care va oferi detalii legate de organizarea din cadrul centrului de estetica si informatii despre problemele intalnite de un terapeut atunci cand lucreaza cu clientii sai. Solutiile oferite sunt viabile si sunt formulate in urma anilor de experienta dobanditi.

Alege Start Academy
Combaterea grasimilor si reducerea celulitei reprezinta elementele cheie ce tin de remodelarea corporala. Se pot pierde mai multi centimetri in plus daca procedeele de slabit sunt realizate corect. Start Academy se recomanda prin calitatea serviciilor sale si pune la dispozitia cursantilor cele mai performante aparate, traineri bine pregatiti si un loc placut de desfasurare a orelor de pregatire.

Scopul cursului este de a pregati eficient persoanele care doresc sa obtina o calificare in plus. Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca iti place acest domeniu, sa aplici pentru aceasta specializare si, nu in ultimul rand, sa ai incredere ca vei reusi.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Start Academy
Persoana de contact: Kostas Natalia
Adresa: Str. Sfantul Petru Tei, Nr. 59
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 031 432 60 31
Telefon mobil: 0770184412

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi