Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Star Limo Services

Lost? Never...we Are Here To G
021/3111229, 0720.880.788

Despre noi

Trimite mesaj
Carey este cea mai mare companie de transport din Statele Unite, este prezenta in 90 de tari, noi suntem reprentanta din Romania. Suntem specializati pe transport protocol iar clasa careia ne adresam este clasa Business.

Ceea ce ne diferentiaza de celelalte firme de pe piata este in primul rand CALITATEA. Punem un mare accent pe calitate. Atat pe calitatea masinilor cat si pe calitatea serviciului in sine. Masinile noastre sunt f bine intretinute, bine puse la punct, in permanenta curate iar oamenii nostrii au o tinuta adecvata, politicosi, flexibili, toti vorbitori de limba engleza. Avem si vorbitori de lb franceza, spaniola, germana, depinde de cerinte.

Vedeti dvs oricine poate sa-si cumpere o masina si sa faca transport de persoane dar va garantez ca nu o va face la nivelul nostru pentru ca noi suntem specializati pe asta.

Alt lucru care ne diferentiaza de alte firme de transport este varietatea si puterea de a servi. Faptul ca de la noi puteti comanda absolut orice mijloc de transport incepand cu minivan, Mercedes Benz clasa c, e, s, limuzine stretch pana la private jet.

De aceea momentan deservim majoritatea hotelurilor de 4 si 5 stele, ambasadele, ministerele si evenimente mari gen Francofonia.

Printe serviciile pe care le oferim se enumera transfer aeroport, transferuri in oras cat si in afara orasului, city tour. In privinta transferurilor de aeroport dispunem de un serviciu special numit �VIP meet and greet� ce presupune preluarea clientilor imediat dupa controlul Pasapoarte din-naintea vamii. Acest lucru face clientul sa se simta important, relaxat.

Alta noutate cu care venim este sistemul on-line. Faptul ca puteti face rezervari online, puteti urmarii actiunea de la comanda pana la facturare, aveti un istoric al comezilor, lucru care ne faciliteaza mult si munca noastra si munca dvs.
Produse si servicii:
Transport persoane de lux, transport Protocol, Transport Limuzina, Inchiriere masini cu sofer
Tipul companiei:
Transportator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Star Limo Services
Persoana de contact: Dabija Lidia
Adresa: Str Boteanu 3
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021/3111229
Telefon mobil: 0720.880.788
Fax: 021/3111228