Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Terapie vertebrala

Membru Bizoo de 14 ani.
4.90
5 stars: Exceptional
30 pareri

Aparat electrostimulare, tonifiere muschi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

349 lei Lei
Brand
Healthtronic
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Healthtronic reprezinta procesul de utilizare a unor impulsuri electrice foarte slabe pentru contractarea si relaxarea muschilor. Acesta produce o exersare „pasiva” a muschilor prin trimiterea de impulsuri sau semnale electrice catre muschii selectati sau catre grupele de muschi selectate, pentru a contracta si a relaxa muschii respectivi.

Acest proces nu este unul nou, este folosit de sute de ani, insa dezvoltarile stiintifice moderne ale aparatului nostru Home Healthtronic au fost proiectate pentru a intari si tonifica muschii corpului, ca in timpul exercitiilor fizice regulate. Aceste aparate foarte sofisticate, dar usor de folosit, ajuta la intretinerea corpului, la tonifierea muschilor, la relaxarea muschilor incordati si la imbunatatirea tonusului pielii deoarece imbunatateste circulatia periferica.

Surprinzator este ca puteti obtine toate acestea fara a folosi medicamente, diete sau exercitii obositoare.

Multi profesionisti, printre care doctorii, chiropracticienii fizioterapeutii,atletii, si chiar persoanele obisnuite care doresc sa-si tonifieze muschii pot folosi acest aparat. Puneti-l pe dvs. in timp ce va odihniti, cititi sau va uitati la televizor si lasati aparatul sa actioneze pentru dvs.!

4 moduri de functionare pe grade de frecventa, 20 niveluri de frecventa reglabile
Interval frecventa: frecventa joasa (1 Hz-1000 Hz), se aplica pe epiderm, pentru masaj muscular superficial si pentru slabire.

Puls frecventa medie - 1000-2500Hz - se aplica musculaturii profunde

Componente:

1 unitate principala
6 electrozi adezivi
3 cabluri
1 adaptor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura