Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Reparatii sisteme detectie incendiu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Sistemul de detectie a incendiului salveaza vieti! Cat de important este ca acesta sa functioneze in parametrii optimi?
Pentru a raspunde intrebarii din titlu, presupunem ca oricine este de acord ca este foarte important ca sistemul de detectie a incendiului dintr-o cladire in care lucreaza un numar mediu sau mare de angajati trebuie sa functioneze la cote optime constant. Dar inainte de a vorbi despre mentenanta si reparatiile sistemului instalat intr-o companie, este necesar totusi sa evidentiem importanta existentei unui sistem de detectie a incendiului.

Avantajele unui sistem de detectie incendiu:

Un sistem de semnalizare in caz de incendiu contribuie la siguranta persoanelor si a bunurilor din institutii.
Sistemul de alarmare in caz de incendiu scade polita de asigurare;
In cazul sistemelor de detectie in caz de incendiu adresabile principalul avantaj il reprezinta indicarea exacta a izbucnirii incendiului;
Prezenta sistemului de avertizare, alarmare si alertare in caz de incendiu duce la eliminarea penalitatilor prin respectarea normativelor si a legislatiei in vigoare pentru obiectivele cu risc (legea nr. 307/2006).
Nu este suficient sa existe un sistem de detectie a incendiului – acesta are nevoie si de reparatii sau mentenanta periodic! Performanta si profesionalismul unei echipe de instalatii nu consta, astfel, doar in instalarea corecta a unui sistem de incendiu, ci si in regularitatea si periodicitatea inspectiilor pe care le acorda asupra sistemelor instalate in prealabil. Un singur defect sau o singura neregularitate de functionare a sistemului de detectie a incendiului poate duce la o fatalitate atat pentru vietile angajatilor companiei cat si pentru companie in sine. De aceea, echipa firmei noastre de instalatii din Bucuresti SSK pune la dispozitie inspectii periodice pentru a asigura mentenanta preventiva a sistemelor instalate dar si interventii prompte pentru repararea acestora. Spunem prompte deoarece in astfel de cazuri timpul este de o reala importanta, iar la acest capitol facem tot posibilul sa fim alaturi de clientii nostri atunci cand situatia o cere.

Sa previi sau sa repari? Mentenanta preventiva si mentenanta corectiva a sistemelor instalate de SSK
Punem un accent foarte mare pe cele doua procese, dar in ceea ce priveste mentenanta preventiva, una dintre valorile echipei noastre se defineste prin seriozitatea cu care tratam orice sistem instalat intr-o companie fie mica sau mare si atunci cand vine vorba despre viata oamenilor care apeleaza la serviciile noastre, preventia si precautia sunt pe primul loc. Asadar, indiferent daca sistemul este instalat de echipa noastra sau nu, apeland la serviciile de mentenanta a echipei SSK puteti garanta pentru siguranta angajatilor si mai important decat atat, puteti preveni o situatie neplacuta!

Totusi, datorita faptului ca un sistem are multe componente si prin excelenta se pot defecta unul sau mai multe, echipa SSK intervine si in caz de mentenanta corectiva, care se refera la repararea sistemului instalat. Dat fiind ca este foarte important ca aceasta interventie sa fie facuta de niste profesionisti in domeniu este necesar sa apelati la firme care detin avizul Institutul de situatii de urgenta si Inspectoratul general al politiei romane, un factor al calitatii si credibilitatii pe care SSK il detine.

Astfel, pentru a beneficia de cele mai bune servicii si pentru a asigura viata dumneavoastra si a angajatilor dumneavoastra, SSK este partenerul de incredere la care puteti apela oricand pentru mentenanta sau reparatii ale sistemelor de incendii existe in companie!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura