Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Instalare sisteme detectie incendiu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Instalatiile antiincendiu va pot salva viata! Cum sa le instalati in compania voastra?
Incendiile sunt printre cele mai periculoase evenimente care se pot intampla in absolut orice imprejurare, fie ca este vorba de exterior sau de interior. Cu un potential de raspandire foarte mare, flacarile unui incendiu pot distruge bunuri in doar cateva secunde si, mai important, pot la fel de usor pune in pericol viata celor care se afla in calea lor.

Viata umana este infinit mai pretioasa decat valoarea oricaror bunuri si, cu toate acestea, este si mai predispusa la un rezultat fatal, fara sa fie nevoie decat de fumul pe care il degaja flacarile care fac pagube materiale. Desigur, desi bunurile sunt asigurate, in cazul unei companii serioase, exista printre acestea si materiale care ar putea sa nu mai fie recuperate si, de aceea, este indicat sa existe, pe langa un sistem performant de detectie a incendiilor si cateva instalatii de stingere a incendiilor, care pot minimiza orice tip de pagube.

Pentru ca aceste instalatii antiincediu sa functioneze in parametri optimi si sa va furnizeze toata protectia de care aveti nevoie, trebuie sa gasiti si o companie competenta si profesionista care sa va furnizeze cele mai bune echipamente si sa va ofere servicii performante de montaj a instalatiilor antiincendiu. Echipa firmei noastre de instalatii din Bucuresti, SSK, are peste 15 ani de expertiza in acest domeniu si doreste sa le ofere tuturor potentialilor parteneri modalitatea ideala de a fi in siguranta in fata izbucnirii iminente a unui incendiu. Echipamentele folosite, experienta si profesionalismul echipei de teren SSK, combinata cu rigurozitatea, organizarea si seriozitatea echipei de birou a companiei noastre contribuie la satisfacerea oricarei cerinte pe care clientii nostri o pot avea in legatura cu instalatiile antiincendiu pe care doresc sa le montam. Suntem, de asemenea, autorizati de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta pentru a va oferi un serviciu sigur, de calitate si recunoscut de o autoritate in domeniu.

Aflati ce echipamente folosim pentru instalatiile antiincendiu pe care le vom monta in cladirea voastra!
Performanta unei echipe de talia SSK nu sta doar in expertiza de peste un deceniu si jumatate, ci si in echipamentele profesioniste pe care le utilizam de fiecare data cand partenerii nostri isi doresc instalatii antiincendiu pentru protejarea companiei lor de orice potential incendiu. Sistemele de detectie incendiu pe care echipa noastra le poate instala in cel mai scurt timp posibil si la tarife avantajoase pentru orice companie mica sau mare sunt montate cu ajutorul urmatoarelor echipamente:
UTC Fire & Security din seria – Aritech – Kilsen sisteme adresabile
UTC Fire & Security sisteme conventionale
C-TEC sisteme adresabile si conventionale protocol Hochiki
Teletek sisteme adresabile
Teletek sisteme conventionale
Sisteme de detective gaz pentru mediul industrial.
Bentel sisteme adresabile si conventional

Fiecare dintre aceste sisteme analog/adresabile si conventionale sunt esentiale in procesul pe care firma noastra de instalatii din Bucuresti il asigura in fiecare caz in parte pentru partenerii nostri, transformand firma SSK intr-una de incredere pentru orice client care isi doreste un sistem de detectie performant.

Din acest punct de vedere, partenerii nostri pot sta linistiti, pentru ca firma noastra de experti asigura o detectare foarte timpurie a oricarui potential incendiu si, mai ales, nu emite alarme false care ar putea sa ii panicheze pe cei aflati in interiorul unei cladiri. Preventia si detectarea la timp a incendiilor sunt primul pas pentru siguranta tuturor celor din interiorul companiei voastre!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura