Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Instalare alarme

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
De ce instalarea alarmelor este obligatorie pentru orice companie?
Alarmele fac parte din viata tuturor, in conditiile in care sunt, si astazi, cele mai bune mijloace prin care putem fi siguri ca bunurile si chiar siguranta noastra sunt protejate. Pericolele pandesc la tot pasul, iar o companie, de exemplu, oricat ar fi de mare sau de mica si indiferent de numarul de angajati pe care ii are in cladirea de birouri, trebuie sa le asigure acestora siguranta in parametri optimi. Instalarea unui sistem de alarma performant poate asigura acest lucru, deoarece inlatura mai multe tipuri de potentiale pericole la adresa bunurilor si personalului aflati intr-o cladire de birouri.

Evenimentele de tip infractional, precum intrarile prin efractie, de exemplu, sunt printre cele mai frecvente cauze pentru care este necesara instalarea alarmelor. Desigur, alarmele pot fi si cele care avertizeaza un potential incendiu sau o potentiala inundatie in cadrul unei companii, bazandu-se pe senzori foarte fini care analizeaza temperatura sau umiditatea dintr-un anumit spatiu.

Elementele de structura ale sistemelor de alarma sunt urmatoarele:

Centrala de alarma: gestioneaza informatiile de la senzori si proceseaza aceste informatii in functie de starea sistemului. Rolul principal al oricarui sistem central de efractie este de a semnaliza (optic, acustic si/sau la distanta) detectarea unei intruziuni in spatial protejat
Periferice: tastaturi sau module expandoare care au rolul de extindere a numarului de intrari si comanda a sistemului (activare/dezactivare, oprire alarme, citire jurnal de evenimente etc.)
Dispozitive de avertizare precum sirenele sau flash-urile
Dispozitive de comunicare la distanta: comunicatoare telefonice cu mesaj vocal, sau digital, interfete seriale sau TCP/IP
Toate acestea fac parte din oferta de instalare a sistemelor de alarma pe care firma noastra, SSK, o pune la dispozitia tuturor companiilor care doresc sa asigure securitatea angajatilor si a bunurilor din interiorul cladirilor prin montajul unui sistem de alarma performant, pregatit sa avertizeze la cel mai mic semn al unei nereguli.

Apelati la SSK pentru montajul unui sistem de alarma performant!
Un sistem de alarma performant trebuie sa beneficieze de un montaj realizat de o echipa cu expertiza, precum SSK. Noi le oferim tuturor partenerilor nostri un pachet tarifar atractiv, pentru a-i convinge ca instalarea sistemelor de alarma de calitate nu presupune, neaparat, un pret ridicat, si comunicam in permanenta cu acestia pentru a ne asigura ca sunt multumiti de planul propus si de executia acestuia.

In materie de montare a sistemelor de alarma, SSK doreste sa isi asume responsabilitatea pentru intreg procesul de instalare a acestor sisteme speciale care declanseaza un sunet strident in cazul unei intrari prin efractie sau a unui incident natural care poate pune in pericol vietile angajatilor. De asemenea, un astfel de sistem de alarma trebuie sa beneficieze de instalarea eficienta a unei echipe cu expertiza, in caz contrar ineficienta unui astfel de sistem putand fi periculoasa pentru toti cei din interiorul cladirii unei companii. SSK doreste sa fie prima optiune in materie de montaje a sistemelor de alarma pentru cat mai multe companii care pretuiesc securitatea si care doresc sa fie in permanenta avertizati asupra oricarui potential pericol.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura