Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Alda Design Interior S.r.l.

Scandatex - calitate suedeza
0721 681 703, 0721 681 703

Despre noi

Trimite mesaj
Fara crapaturi ! Pereti armati si decorati ! Caracteristicile unice ale tapetului din fibra de sticla Scandatex si Ecoprix

Orice profesionist in domeniul amenajarilor interioare ar trebui sa stie de tapetul suedez din fibra de sticla Scandatex si Ecoprix, produs de Johns Manville Suedia.

Calitatea finisajelor realizate cu Scandatex, tapetul din fibra de sticla, este net superioara atat din punctul de vedere al calitatii, cat si al celui privind costurile de intretinere in timp.

Produsul a fost inventat pentru a elimina problema crapaturilor (tine la crapaturi de pana la 3 mm), este rezistent la foc, antiseptic, lasa peretii sa respire, nu permite dezvoltarea microorganismelor, a bacteriilor.

Este singurul produs care raspunde tuturor normelor europene din domeniul hotelier, fiind folosit pe scara larga in domeniul turismului, al sanatatii (Antibiotica Iasi este tapetata cu Scandatex), cat si rigorilor din cladirile de birouri, caselor private etc.

Tapetul Scandatex, importat in Balcani de Alda Design Interior, poate fi gasit in locatii precum sedii bancare (Raiffeisen Bank, Unicredit, Volksbank, HVB Bank, ABN AMRO Bank, OTP, Banca Transilvania etc.), hoteluri (Intercontinental Bucuresti, Rozmarin Predeal, Tusnad-Baile Tusnad, Unirea Iasi, Libra Sibiu etc.), spitale (Spitalul Municipal Novaci-Tg. Jiu, Maternitatea Bucuresti, Spitalul Judetean Cluj, prima maternitate privata din Romania de la Constanta etc.), cabinete medicale, de stomatologie, cabinete notariale si de avocati, saloane de infrumusetare, mall-uri (Baneasa Bucuresti, Iulius Mall Timisoara si Cluj etc.) si in multe alte locatii.

Tapetul din fibra de sticla Scandatex este folosit peste tot in lume, fiind usor de aplicat, oferind durabilitate cladirilor si datorita rolului functional si al celui decorativ in amenajarea interioarelor. Fiind un produs ecologic, reduce impactul asupra mediului.

Recapitulare:

-Rezistent si durabil
o Scandatex si Ecoprix sunt produse din fibra de sticla pura, cu o excelenta rezistenta la lovituri si zgarieturi. Este recomandata folosirea lor pentru a acoperi crapaturile mici si pentru a opri largirea acestora, neprezentand deteriorari atunci cand intervin crapaturi de pana la 3 mm.

-Simplu si usor de reparat
o In cazuri extreme, daca o portiune de zid se degradeaza si fibra se rupe, Scandatex si Ecoprix permit decuparea zonei degradate, inlocuirea acesteia cu o bucata similara si ulterior vopsirea ei.
o Rezultatul: va arata ca nou si costurile vor fi mult mai mici decat in cazul redecorarii traditionale.

-Nu permite dezvoltarea bacteriilor sau a micro-organismelor
-Ecologic
-Usor de vopsit in culoarea dorită
o Tapetul din fibra de sticla produs de Johns Manville Suedia nu necesita o pregatire speciala, in afara de spalarea suprafetei, permitand atat schimbarea culorii, cat si a tehnicilor de vopsire.

-Usor de curatat
o Pastrarea curata a tapetului se poate realiza folosind o solutie de sapun si un burete umed.

-Lasa peretii sa respire natural
o Aceasta caracteristica este influentata de calitatea vopselei lavabile folosita. Atat Scandatex, cat si Ecoprix nu absorb si nu mentin umezeala, dar permit peretilor sa respire.

-Indeplineste cele mai restrictive reguli impuse in prevenirea incendiilor
o In urma testelor la care a fost supus tapetul din fibra de sticla produs de Johns Manville Suedia a fost aprobat de toate autoritatile in domeniul prevenirii incendiilor.

In consecinta, produsul intruneste toate conditiile pentru a putea fi folosit in locurile publice precum scoli, teatre, cinematografe sau hoteluri.
Produse si servicii:
tapet din fibra de sticla
Tipul companiei:
Import - Export
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2009

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Alda Design Interior S.r.l.
Persoana de contact: David Alina
Adresa: Str. Constantin Dobrogeanu Gherea, Nr. 11, Ap. 1
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0721 681 703
Telefon mobil: 0721 681 703
Fax: 0368 406 960
Website: http://www.aldadesign.ro