Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Curs specializare inspector protectia mediului
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Scoala de Studii Comerciale, furnizor autorizat de formare profesionala, organizeaza cursul de specializare INSPECTOR PROTECTIA MEDIULUI.
Perioada: 03 - 06 iunie 2010
Locatia: ROMEXPO SA BUCURESTI
Cursul se adreseaza managerilor, responsabililor si specialistilor de mediu, precum si personalului din cadrul compartimentelor de protectia mediului, care doresc sa se devina specialisti in domeniul protectiei mediului care sa supravegheze/previna/coreleze/sprijine implementarea politicilor europene de protectie a mediului si sa respecte prevederile legale in domeniu.
CADRUL LEGAL
Conform OUG. 195/2005 privind protectia mediului. ART. 94 (1), persoanele juridice care desfasoara activitati cu impact semnificativ asupra mediului au obligatia organizarii de structuri proprii specializate pentru protectia mediului, in care sens fiind necesara instruirea personalului propriu in domeniul protectiei mediului.
TAXA DE PARTICIPARE este 890 RON/persoana si include: suport de curs, 2 pauze de cafea zilnice, materiale aferente, documente cadru strategice.

TAXA DE EXAMINARE pentru a obtine CERTIFICATUL DE ABSOLVIRE RECUNOSCUT LA NIVEL NATIONAL de  catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei este de 100 RON.
Nu pot participa la examinare decat persoanele cu studii superioare.
Persoanele cu studii medii care au participat la curs vor obtine certificat de participare eliberat de Scoala de Studii Comerciale si Camera de Comert si Industrie Bacau.

IMPORTANT! Pentru achitarea taxei de participare pana la data de 20 mai 2010 se acorda reducere de 5%.
Nota: Cheltuielile pentru formarea si perfectionarea personalului sunt considerate cheltuieli deductibile conform Codului Fiscal art.21 alin. 2, lit. h.

Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile prin completarea unui formular de participare solicitat la tel. 0234/570010, int 163, 124, fax: 0234/571070, e-mail: ssc@cciabc.ro, persoana de contact: Madalina MOISE. Termen limita de inscriere si de efectuare a platii: 25 mai 2010.
Din Gura in Gura