Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Intotdeauna energie !

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lanterna frontala Foton Sport HL5638 senzor miscare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7499 lei Lei
Brand
Foton
Out Of stock
Descriere
Lanterna frontala reincarcabila din gama Foton Sport, pentru iesiri in aer liber, dar utila si in gospodarie sau portbagajul masinii. Ideala pentru mers cu bicicleta si drumetii pe munte, dar si pentru pescuit si diverse depanari datorita faptului ca utilizarea lanternei se face complet in regim "maini libere", aprinderea/stingerea putandu-se face inclusiv prin utilizarea senzorului de miscare, prin simpla miscare a mainii prin fata senzorului.

Este o lanterna foarte usoara (doar 100 grame), dar o lanterna completa dispunand de combinatii de lumina alba puternica orientata in fata (led 5W 300 lumeni), lumina orientata in jos (downcast -led COB) si lumina rosie (2x7 leduri laterale).

De asemenea, dispune de regim de utilizare in sistem complet "maini libere" datorita senzorului de miscare inclus - poate fi activata prin simpla plimbare a mainii prin fata senzorului, fapt ce o face usor de utilizat inclusiv cu manusi groase.

Dispune de doua comutatoare tip push buton, ce asigura functionarea in pana la 12 combinatii programabile. Acumulatorul Litiu-polimer inclus poate fi reincarcat de pana la 1000 ori, prin orice cablu USB obisnuit (de ex. de la un incarcator de smartphone).

Specificatie:
Utilizari: Drumetii, ciclism (pe cap sau peste casca), pescuit, vanatoare, depanare, constructii si instalatii, uz casnic, etc.

Sursa de lumina: LED de mare putere: aprox. 5 Watt lumina alba + led COB downcast ((lumina orientata in jos) + 2x7 leduri rosii laterale. Ledurile nu sunt concepute pentru a fi inlocuite ulterior (durata medie de viata a ledurilor 10.000 ore)

Sursa de energie: acumulator Li-Polimer tip 103450 3.7V 1800mAh 6.66Wh inclus (se poate inlocui ulterior cu unul cu aceeasi specificatie)

Luminozitate: estimat 300 lumeni/2800cd
Distanta vizibilitate: pana la 250m
Intrerupator: tip push buton - doua intrerupatoare cu functionare independenta

Moduri de functionare: in 12 combinatii (led principal: max, min, flash; leduri rosii: on/flash; led downcast: on/off). Ledul COB downcast se activeaza/dezactiveaza prin tinerea apasata a intrerupatorului mai mult de o secunda.

Zoom/Focus: nu
Inclinare: Reglabila 60 (pe verticala)
Autonomie: 3h (intensitate max), 60h leduri rosii flash. Autonomia e influentata de conditiile de mediu.

Rezistenta la apa: IP44 (rezista la intemperii, NU este submersibila)
Culori disponibile: verde cu bareta neagra
Material: polipropilena, cu bareta elastica

Dimensiuni: 70x46x38mm
Greutate: aprox.100 grame cu acumulatorul inclus

Ambalaj: Blister de calitate, din PVC transparent, cu informatii exclusiv in limba romana.
Garantie comerciala: 30 zile de la achizitie.

Avertizari: Nu aruncati bateriile in foc, nu scurt-circuitati, nu aruncati la cosul de gunoi. Predati bateriile uzate si lanterna doar la centrele sau urnele de colectare special amenajate in marile magazine. Sunt periculoase pentru mediu si sanatate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura