Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Intotdeauna energie !

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Acumulator auto Varta Silver AGM 60Ah 680A 560901068

0 stars: 0.00 din 0 pareri

66999 lei Lei
Brand
Varta
Out Of stock
Descriere
Alegand Varta Silver Dynamic AGM, care incorporeaza cea mai avansata tehnologie, veti obtine o baterie exceptionala care are capacitatea sa alimenteze cele mai exigente vehicule si accesorii, intrucat ofera o anduranta de trei ori mai mare comparativ cu bateriile conventionale. Bateriile Varta Silver Dynamic AGM sunt perfecte pt. sistemele start-stop avansate in care bateria trebuie sa fie reincarcata rapid folosind energia furnizata de sistemul de franare regenerativa.

Silver Dynamic AGM Beneficii cheie
3x ciclu de viata comparativ cu o baterie conventionala
Baterii concepute pentru vehiculele cu functionalitatea avansata Start-Stop si franare cu recuperare
Tehnologia VARTA AGM (cu separator din fibra de sticla): performante exceptionale pentru motoarele de putere si masinile cu multe aparate la bord
Fara scurgeri, chiar si daca este sparta
Proces de fabricatie curat, cu 20% mai putina energie si cu 20% mai putina poluare a aerului
Ajuta la protejarea mediului prin ecosteps
Tehnologia grilei PowerFrame pentru putere mare la pornire
Proiectata la cele mai ridicate standarde germane

ETN: 560 901 068 (click pentru specificatie detaliata)
Cod scurt: D52
Tensiune: 12V
Capacitate nominala: 60Ah
Curent de start: 680A
Dimensiuni: 242x175x190mm (Lxlxh).
Potrivit pentru: autoturisme pe benzina si diesel de capacitate redusa sau medie, cu tehnologie start&stop sau cu un regim de functionare cu multe opriri-porniri (taxi, scoala, curierat).
Garantie 24 luni, se acorda pe baza Certificatului de garantie completat si stampilat de service, a copiei facturii/bonului fiscal si a copiei Certificatului de inmatriculare a masinii. Reclamatiile in garantie se rezolva direct de catre vanzator sau de unul din service-urile autorizate Foton/Varta: http://sprinter-distribution.ro/service-acumulatori-auto/ Nu se acorda garantie pentru alte utilizari decat ca acumulator de pornire pentru vehicule.
Pretul NU include montajul. Pentru a beneficia de garantie este strict necesar ca montajul sa se faca in ORICE service auto, cu conditia ca acesta sa fie autorizat RAR. Dovada se face prin completarea si stampilarea de catre Service a rubricii "1.Verificarea instalatiei electrice" de pe Certificatul de garantie.
Avertizari: NU dezasamblati, nu scurtcircuitati, nu aruncati la cosul de gunoi. Predati acumulatorii uzati doar la centrele de colectare autorizate sau la distribuitor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura