Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Special Alese
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ceas de perete personalizat din vinil
120 lei
Brand
Modele personalizate
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ceasurile de perete sunt realizate din discuri vechi de vinil de 30 cm diametrul, carora le oferim un aspect inedit, potrivit nevoilor si dorintelor dvs.

Nu uitati ca discurile nu sunt noi, pot avea mici zgarieturi sau semne de uzura superficiale, dar acest lucru doar le ofera un aer original si interesant, fara sa le strica designul.

Ceasurile au mecanisme silentioase, dotate cu agatatoare. Pentru functionare necesita o baterie AA (nu este inclusa). Limbile ceasurilor vin pe doua modele, elegante si clasice, care pot fi realizate pe orice culoare. Cadranul ceasului poate fi de culoare alba, neagra sau eticheta originala a discului.

Produsul se va livra dezasamblat, pentru a se evita eventualele distrugeri pe parcursul transportului, insa va cuprinde instructiunile de montaj (foarte usor de realizat).

Greutatea unui ceas cu mecanism integrat este in jur de 250g - 50 g (in functie de zona decupata). Ceasul comandat va fi livrat in termen de 4-7 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. La plasarea comenzii va rugam sa mentionati culoarea dorita la cadran si la limbile ceasului.

La acelasi pret, putem produce orice model de ceas personalizat, care nu se regaseste pe site. Va asteptam cerererile la adresa de email (puteti solicita 3 modificari ulterioare ale designului).

Va asteptam si pe websiteul nostru www.specialalese.ro pentru o gama variata de produse personalizate si productie speciala pe comanda.
Din Gura in Gura