Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

S.c. S&n Interactiv Construct Srl

Living on the edge
+40 021 322 69 07, 0730 295 631

Despre noi

Trimite mesaj
S.C. S&N interactiv Construct SRL, este o societate romaneasca cu capital integral privat, infiintata in 2005, care se ocupa in principal de importul in exclusivitate a produselor partenerului nostru din Olanda Van Doorne Food & Beverages.

In calitate de distribuitor unic avem placerea de a va prezenta un produs nou pe piata romaneasca, respectiv bautura energizanta "SPAM ENERGY DRINK".

Produsul nostru, este o noua generatie de bautura energizanta, total functionala, datorita formulei sale unice de ingrediente.

"SPAM ENERGY DRINK se adreseaza tuturor categoriilor de consumatori, de la soferul extenuat pana la managerul stresat.

"SPAM ENERGY DRINK" Nu numai pretul avantajos si stabilitatea acestuia fac produsul nostru atat de atractiv, dar si calitatea plus efectul dorit de consumatorii bauturilor energizante.

Produsul este prezent in mai multe tari precum: Albania, Belgia, Finlanda, Germania, Ungaria, Macedonia, Olanda, Suedia, Turcia, Marea Britanie,USA, acum si in Romania!

Intelegem foarte bine tendinta actuala de modificare a canalelor de distributie in sensul cresterii ponderii vinzarii in key-accounts si in ho-re-ca.

Suntem constienti ca numai avind o puternica si dinamica echipa de vinzari, dublata de o logistica eficienta si flexibila vom putea face fata presiunii concurentei si tendintei generale de reducere a numarului de distribuitori.

Suntem disponibili sa colaboram cu cele mai mari companii prezente pe piata romaneasca, cat si cu cele medii sau mici, sperand ca impreuna ne vom realiza obiectivele.

Va propunem o oferta uniforma de lunga durata punand accentul pe seriozitate si calitate.

Partenerii si consumatorii multumiti sunt rasplata pentru eforturile noastre si motivatia de a continua sa ne perfectionam pentu a deveni cei mai buni.

Va multumim ca ati ales sa faceti parte din marea familie "SPAM ENERGY DRINK" ca parteneri sau consumatori.
Produse si servicii:
bautura energizanta SPAM ENERGY DRINK
Tipul companiei:
Import - Export
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: S.c. S&n Interactiv Construct Srl
Persoana de contact: Adrian Stoian
Adresa: Str. D-tru Papazoglu nr.7
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: +40 021 322 69 07
Telefon mobil: 0730 295 631
Fax: +40 021 322 69 07
Website: http://www.spam-energydrink.ro