Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sonimpex Serv Com

Sanatate, Inainte De Toate!
0722.705.950,

Despre noi

Trimite mesaj
Fabrica de magiun de la Topoloveni are o istorie considerabila: a fost infiintata in 1914 si a fost prima fabrica de acest gen din tara, cunoscuta sub denumirea de a��Cooperativa din Topolovenia�� unde se producea magiun din prune si din alte fructe.

Compania SONIMPEX SERV COM ofera consumatorilor romani si străini produse alimentare integral naturale, fără zahar, fara conservanti, fara aditivi alimentari, din respect pentru traditia gastronomica romaneasca si pentru sanatate.

In prezent este singurul producator roman din domeniul prelucrarii si conservarii fructelor fara zahar adaugat si fara agenti de conservare (E-uri).
Pe langa Magiunul de prune Topoloveni, compania mai are in portofoliu si o gama de dulceturi fara zahar adaugat (cirese negre, visine, afine, capsuni, gutui), dar si o zacusca de vinete si o pasta de tomate.
Magiunul de prune Topoloveni detine certificarea de Indicatie Geografica Protejata (IGP) la nivel european (din 8 aprilie 2011), aceasta fiind prima si singura distinctie de acest fel primita de un produs alimentar romanesc traditional.

Doua dintre produsele companiei au obținut distinctia a��Superior Taste Awarda�� din partea Institutului de Gust si Calitate de la Bruxelles (ITQI): Magiunul de prune Topoloveni a fost premiat in doi ani consecutiv (2010 si 2011), iar Dulceata de cirese negre Topoloveana fara zahar adaugat si fara conservanti a�� inregistrata la OSIM in septembrie 2010 a�� a primit pentru prima data in 2011 aceasta distinctie.

Compania este furnizor al Casei Regale a Romaniei si detinatoare a certificatului a��cod NATO de agent economica��.
Produse si servicii:
conserve de fructe 100% naturale, fara zahar adaugat, fara conservanti, fara E-uri: magiun de prune topoloveni, dulceturi din diverse fructe, conserve de legume (zacusca de vinete, de ciuperci)
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
Indicatie Geografica Protejata in UE
Anul infiintarii:
1993

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sonimpex Serv Com
Persoana de contact: - -
Adresa: Aleea Baraj Cucuteni, Nr. 4, Sector 3
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0722.705.950