Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Sonimpex Serv Com S.r.l

0213402666, 0722588959

Despre noi

Trimite mesaj
Sonimpex Serv Com S.R.L, a fost fondata in 2001 in Topoloveni, judetul Arges si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de: magiun de prune natural fara adaos de zahar, conserve de fructe.

Compania are un efectiv de 30 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Sonimpex Serv Com S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Experienta Sonimpex Serv Com S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.
Produse si servicii:
magiun de prune natural fara adaos de zahar, conserve de fructe
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1993

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sonimpex Serv Com S.r.l
Persoana de contact: Stanciulov Bibiana
Adresa: Sector 3
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0213402666
Telefon mobil: 0722588959