Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

S.c. Wi-Novation S.r.l.

Keeping You Conected!
0368-808000, 0771890885

Despre noi

Trimite mesaj
Nascuta din dorinta de a oferi servicii inedite, SolidSystems este in continua crestere si dezvoltare de la inceputul anului 2006.

Prin suportul tehnic, logistic si asistenta profesionala completa oferita la cele mai inalte standarde, a multumit sute de clienti la nivel national, acordand atentie deplina fiecaruia dintre acestia, indiferent de valoarea contractelor sau stadiul de dezvoltare.

Domeniile de activitate principale fiind instalarea si intretinerea sistemelor de suparveghere video/audio, detectie efractie, detectie incendiu, acces control in cladiri si solutii IT complete.

Servicii create pentru a aduce siguranta si sprijinul imobilelor si afacerilor unor proprietari care au luat o decizie pentru un plus de siguranta.

Sub deviza ‘Kepping You Connected‘ (Te tine conectat), in cei 4 ani de activitate, am reusit performanta de a nu spune niciodata ‘nu’ si de a aduce toate ideile, solutiile propuse din faza de proiect la stadiul de executie completa.
Produse si servicii:
sisteme de securitate, sisteme de detectie si semnalizare efractii/incendii, Sisteme de supraveghere video, Sisteme de control acces, Sisteme de videointerfonie, Retelistica si IT, Service IT
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
ISO, Licenta
Anul infiintarii:
2006

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: S.c. Wi-Novation S.r.l.
Persoana de contact: Cozma Alin
Adresa: Str. Lunga, Nr. 200
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0368-808000
Telefon mobil: 0771890885
Fax: 0368-802080