Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
4.78
5 stars: Exceptional
165 pareri

Musli capsuni - stafide 1 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2615 lei Lei
Brand
126
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Ingrediente:

fulgi de mei, fulgi de hrisca, fulgi de orez, stafide 20% (stafide, ulei vegetal), zahar, fructe uscate de 1,5%, (capsuni, zmeura), maltodextrina, sare iodata

Capsuni:

Pe langa multivitaminele pe care le contin, capsunile sunt cunoscute ca fiind un bun intaritor imunitar, un ajutor in preventia bolilor cardiovasculare, ca diabetului sau chiar a cancerului.

“Capsunile sunt o sursa excelenta de vitamina C”, spune dieticianul Madeleine Edwards, citata de Best Health in pagina electronica. O portie contine 51.5 mg de vitamina C, adica 50% din necesarul zilnic, vitamina care este cunoscuta pentru proprietatile de stimulare a imunitatii organismului, fiind in acelasi timp un antioxidant eficient.

Zmeura:

Zmeura este saraca in calorii si bogata in fibre, ceea ce o face esentiala in alimentatia zilnica. Zmeura este foarte satioasa si ajuta la prelungirea procesului de digestie, astfel ca nu vei resimti foamea la scurt timp dupa ce tocmai ai mancat. De asemenea, fibrele insolubile ajuta la mentinerea greutatii corpului iar cele solubile scad nivelul colesterolului, protejand vasele sangvine de depunerile de grasime si prevenind astfel instalarea unor afectiuni severe.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura