Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
4.78
5 stars: Exceptional
165 pareri

Seminte de canepa nedecorticata 1 kg

5 stars: 5.00 din 1 pareri
  • Produse bune și livrare promptă. - DAN - CLAUDIU I.


2068 lei Lei
Brand
120
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Am cumparat o punguta cu seminte de canepa nedecorticate. Le-am luat din curiozitate, pentru ca nu mai vazusem pana acum. Nu am gresit cumparandu-le pentru ca sunt delicioase! Tocmai de aceea m-am gandit sa va vorbesc si voua despre ele.

Deocamdata eu le-am consumat ca atare sau le-am adaugat in salate. Dar se pot macina si se pot prepara din ele deliciosi crackersi raw vegani. Se pot folosi macinate si in blaturile torturilor si ale prajituricilor raw. De asemenea pot fi folosite in batoane, ciocolatele sau chiar in bombonici. Eu ma gandesc deja sa le introduc intr-o ciocolata neagra raw, pentru efectul crunchy(a se citi crantanitor, yum).

Semintele de canepa sunt preferatele mele(alaturi de cele de chia) pentru continutul de 80% grasimi nesaturate, care se gasesc intr-un echilibru perfect pentru corp. Sunt bogate in acizii grasi Omega 3 si Omega 6, fibre, vitaminele B si E, precum si minerale si alti nutrienti esentiali.

Coaja semintelor de canepa este foarte bogata in fibre si minerale. Contine un tip de fibra insolubila, care se regaseste foarte rar in dieta noastra moderna, plina de alimente procesate. Ajuta la curatarea colonului si la eliminarea toxinelor din tractul intestinal.
5.00 out of 5based on 1 user ratings
Trimite mesaj
Din Gura in Gura