Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
4.78
5 stars: Exceptional
165 pareri

Alune de padure 1 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7203 lei Lei
Brand
63
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Alunele de padure sunt cu adevarat o gustare sanatoasa, al carei consum este recomandat din ce in ce mai des de catre nutritionisti pentru remedierea diferitelor carente (de vitamina E, fier, acid folic). Pe numele sau oficial Corylus avellana, alunul isi are originea pe continentul european, iar consumul de alune poate aduce organismului beneficii precum:

1. Ajuta la scaderea colesterolului, datorita acidului oleic si linoleic din compozitie. Acesti acizi grasi te vor ajuta sa tii sub control colesterolul LDL, iar consumul lor pe termen lung poate preveni aparitia problemelor cardiovasculare.

2. Include alune de padure in dieta pentru un plus de fibre! In doar 100gr de alune de padure avem 10gr de fibre, o treime din necesarul zilnic recomandat! O dieta bogata in fibre te poate ajuta sa ai o digestie sanatoasa si sa tii zaharurile din sange sub control.

3. Fa-ti plinul de vitamina E cu un pumn de alune de padure! Sunt o buna sursa de vitamina E, aducand 100% din necesarul zilnic in doar 100gr! Pentru o piele sanatoasa si tanara si un organism pregatit de sezonul rece, consuma alimente bogate in vitamina E!

4. Daca ai lipsa de minerale si acid folic, suplimenteaza-ti dieta cu alune de padure, deoarece sunt o sursa exceptionala pentru toate mineralele importante. In 100gr de alune gasim 100% din necesarul zilnic de cupru si mangan si 50% din necesarul de fier si magneziu! Renunta la snacksurile nesanatoase si alege sa mananci in schimb un mix de alune, caju, migdale, seminte de dovleac, de floarea soarelui si susan. Astfel, vei fi pe calea cea buna in vederea obtinerii un corp sanatos si-ti vei satisface diverse carente nutritionale!

5. Din alunele de padure este produs uleiul de alune. Exceptional pentru gatit, cu o aroma unica, el este o alternativa ideala la uleiurile traditionale (perfect si pentru diverse sosuri sau dressinguri facute in casa). Uleiul din alune de padure are proprietati astringente si poate fi folosit si ca ulei de masaj sau pentru hidratare si scruburi!

Acest articol este proprietatea Ring Media Group si este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrala sau partiala a continutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul "ring", iar pentru publicatiile online - http://www.ziarulring.ro/stiri/sanatate/245485/2014/5-MOTIVE-pentru-care-ALUNELE-DE-PADURE-sunt-un-SUPERALIMENT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura