Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
4.78
5 stars: Exceptional
165 pareri

Fibre de psyllium 300g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

278 lei Lei
Brand
151
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Psyllium este o fibra solubila naturala de 98% puritate, de cea mai buna calitate disponibila. Aceasta fibra absoarbe apa de 40 de ori mai mult decat greutatea sa. Se formeaza un gel moale, care prin calitatea sa de absorbtie trece prin tractul digestiv. Astfel contribuie la eliminarea substantelor toxice din organism si previne persistenta lor excesiv de lunga in intestin.

Un supliment alimentar bun cu o cantitate de fibre stimuleaza eliminarea corespunzatoare a particulelor de alimente nedigerate din organismul nostru. Acest lucru este deosebit de important ca organismul sa functioneze eficient si se excreteze si sa absoarba din alimente toate elementele nutritive necesare.

Cum sa utilizati: Psyllium 10 g (2 lingurite) se amesteca in 100 ml de apa si se bea cu o cantitate de 250-300 ml de apa. Pentru a mari eficienta utilizati de 2x pe zi cu 30 de minute inainte sau dupa masa. Psyllium pot fi adaugat in produsele alimentare adecvate (de exemplu. Shakuri din lapte sau iaurt). Intotdeauna se bea cu un pahar de apa sau alte bauturi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura