Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Tricotaje la comanda

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pulover uniforma de scoala, politie, politie locala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

45 lei Lei
Brand
Cardigan, v-neck, vesta
Out Of stock
Descriere
Suntem o firma de tricotaje situata in Cornu / Prahova - Romania unde este fabrica si depozitul nostru.

Suntem producatori de tricotaje din anul 2007, in special pulovere pentru copii, femei si barbati fabricate din fire de calitate excelenta importate din Bulgaria, Franta si UK.

Putem asista clientii nostri in marketing, aprovizionare materiale si accesorii locale sau importate, si in logisitica.

Din moment ce nicio comanda nu este prea mare ori prea mica pentru noi, putem produce tricotaje si in cantitati mici - de exemplu 300 pulovere sau chiar mai putin. Suntem flexibili in ceea ce priveste M(inimum)O(rder)Q(uantity).

De asemenea, putem produce mostre de prezentare pentru clientii nostri.

Putem dezvolta si produce pulovere in functie de cererea clientului sau in functie de puloverele alese din colectia noastra, care este dezvoltata de designerii nostrii in fiecare an si pentru fiecare sezon.

Liniile noastre principale de pulovere - tricotate variaza de la finetea GG 5, la GG 7 si GG 12. Firele noastre cele mai folosite sunt combinatii de fibre de lana, lana-acrilice, acrilice, bumbac, bumbac-acrilice, poliester, materiale combinate, vascoza, matase artificiala si fire metalice.

Capacitatea noastra de productie a ajuns la 15 000 de pulovere pe luna din care majoritatea sunt exportatate catre tari din Europa.

Prin seriozitate, ne-am castigat o buna reputatie in materie de calitate, servicii, pret cat mai redus competitiv si de organizare a relatiei cu clientii. Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati in limba romana sau engleza.

Va asteptam cu nerabdare sa cooperati cu noi in viitorul apropiat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura