Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Smartree Romania

0213019090,

Despre noi

Trimite mesaj
Smartree, companie lider in Romania pe piata de salarizare si administrare de personal, a fost infiintata in anul 2000, are birouri in prezent in Bucuresti, Brasov, Pitesti, Timisoara si Constanta si ofera, de asemenea, cu succes, servicii de munca temporara si recrutare.

La baza serviciilor Smartree stau platforme proprietare de solutii software integrate, dedicate managementului resurselor umane.

Smartree este singurul partener in Romania al ADP - Automatic Data Processing (www.adp.com) si ofera ADP Streamline  pentru contractele globale care necesita procesare salariala locala.

In prezent, Smartree proceseaza 430.000 de angajati anual si are peste 150 de clienti, companii multinationale in cea mai mare parte, dar si firme cu capital romanesc.

Smartree beneficiaza de experienta si expertiza a peste 80 de specialisti in salarizare, administrare de personal si de recrutare. Sloganul companiei, partener strategic al resurselor umane, sintetizeaza experienta in resurse umane si asigura importanta critica in calitate de partener in domeniul resurselor umane, in general, si de salarizare, in special.
Produse si servicii:
salarizare, administrare de personal, munca temporara si recrutare
Tipul companiei:
Altul
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
101-500
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Smartree Romania
Persoana de contact: Ignat Georgiana
Adresa: Baneasa Business & Technology Park, sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 42-44, Cladirea A, Aripa A2, Etaj 4
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0213019090
Website: http://www.smartree.com