Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Skonx & Co Srl

0232/223635,

Despre noi

Trimite mesaj
Aquator- Reprezentanta tehnica in Romania, importator si distribuitor specializat in: Aparatura de laborator, Chimicale si reactivi, Sticlarie de laborator, Echipamente de protectie a muncii, Produse medicale si stomatologice, Pardoseli din cauciuc.

Prezenti pe piata din anul 1995, am oferit clientilor nostri servicii in conformitate cu normele si stas-urile occidentale, am desfasurat o activitate comerciala sustinuta in permanenta prin marirea ariei de acoperire, diversificarea portofoliului de produse si diversificarea domeniilor de activitate, inclusiv importuri directe.

Produse medicale si stomatologice a�� Flux constant de produse si o gama cat mai diversificata, de la unituri dentare, echipamente de radiologie, echipamente de sterilizare, echipamente si instrumentar chirurgical pana la o intreaga gama de consumabile.

Chimicale si reactivi (reactivi indigeni si de import. Reprezentanti autorizati ai firmei MERCK).

Produse pentru sticlarie de laborator de la cele pentru uzul general pana la sticlarie de laborator volumetrica, sticlarie stiintifica si sticlarie de laborator rodata.

Echipamente de protectie a muncii a�� Produse in conformitate cu standardele de calitate internationale, realizate din materiale de inalta performanta atat de necesare protectiei individuale.

Pardoseli din cauciuc - Va punem la dizpozitie o gama diversa de pardoseli din cauciuc pentru interior si exterior.

Echipa are ca obiectiv prioritar satisfacerea cu profesionalism si promptitudine a cerintelor clientilor si partenerilor sai. Compania noastra va pune la dispozitie o intreaga echipa de specialisti care sunt angrenati intr-un continuu proces de dezvoltare, ca urmare solutiile oferite de noi vor avea intotdeauna un coeficient ridicat de performanta.

Produsele de calitate si pretul competitiv in stransa legatura cu asistenta tehnica de specialitate, directionate catre nevoile clientului, pot asigura relatii stabile de afaceri pe termen lung.
Produse si servicii:
aparatura medicala, aparatura de laborator, sticlarie de laborator, reactivi chimici, echipament de protectie, pardoseli din cauciuc
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1995

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Skonx & Co Srl
Persoana de contact: Sfeica Corina
Adresa: Str. Saulescu, Nr. 15 bis
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0232/223635
Fax: 0232/258858
Website: http://www.skonx.ro