Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sistem Nivelare Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Clips nivelare gresie 100 bucati
28 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Solutie de asigurare a planeitatii perfecte in 3 pasi simpli

pentru suprafetele placate cu gresie, faianta, granit, marmura, travertin etc.

1. Inserarea clipsului
Dupa aplicarea adezivului se insereaza baza clipsurilor sub placile ceramice. Numarul de clipsuri este influentat de dimensiunile placii.  Placa ceramica se fixeaza cu ajutorul unui ciocan de cauciuc.

2. Fixarea penei
Se insereaza pana in suportul clipsului avand grija sa nu se depaseasca punctul de rupere al acestuia. Pentru eficienta acestei operatii se recomanda folosirea clestelui reglabil de impingere.

3. Eliminarea clipsului
Dupa intarirea adezivului se indeparteaza partea superioara a clipsului prin lovire laterala cu piciorul sau un ciocan de cauciuc.

De ce sa folosesc sistemul?

Atunci cand calitatea va reprezinta, sistemul nostru este un element mai mult decat obligatoriu. Totodata, acest sistem este o metoda inovatoare care accelereaza procesul de montare a placilor ceramice.

Sistemul produs de noi este foarte usor de forolosit, ajuta meseriasii sa scape de stresul planeitatii lucrarii care, din varii motive (ce nu tin neaparat de meserias) poate sa nu fie perfecta. Sistemul este intuitiv si prietenos la folosire.

Este confectionat din materiale de inalta calitate pentru a economisi timp si a usura nivelarea gresiei si a faiantei. Este recomandat persoanelor la orice nivel de calificare (atat mesterilor profesionisti cat si persoanelor ce doresc sa isi amenajeze gospodaria singuri).

Nivelarea perfecta a placilor este mult mai usoara, iar rezultatele sunt 100% mai bune.

Utilitatea sistemului si beneficii

1. Evita denivelarile din procesul de montare a placilor ceramice - Un meserias priceput stie sa isi perfectioneze si sa isi usureze munca cu ajutorul accesoriilor potrivite.

2. Usor de folosit si intuitiv - Montare facila, desprindere prin lovire. Departe de a fi o stiinta a rachetelor, oricine poate utiliza acest sistem  fara sa aiba o experienta prealabila.

3. Grosimea rosturilor la alegere - Grosimea rosturilor poate fi aleasa de catre client incepand cu 1 mm - Se indeparteaza foarte usor, adica nu raman plastice in exterior care se vad la chituire si devin un chin cand vrei sa le inlocuiesti.

4. Reduce timpul de montare - Placile ceramice pot fi montate cu pana la 50% mai rapid.

5. Evita deplasarea placilor la uscarea adezivului - Daca pana acum aveai grija deplasarii placilor inainte de uscarea adezivului, de acum nu mai este cazul sa te ingrijorezi. Sistemul mentine precizia placii pana la uscarea acestuia.

6. Garantia unei suprafete perfect nivelate si regulate - Cu acest sistem va putem asigura ca nu vor ezista plangeri din partea beneficiarului.
Din Gura in Gura