Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Cititor card tahograf - ACR39

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20837 lei Lei
Brand
ROI-TAH-ACR39
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cititor card tahograf - ACR39

Cititor de carduri ACR 39 sau cititor card tahograf / tahometru este un cititor de carduri fara tastatura si ecran care permite citirea datelor stocate pe cardurile de memorie ale tahografelor digitale. Cititorul de carduri ACR 39 este universal si lucreaza cu majoritatea programelor software care interpreteaza datele de pe cardurile de la tahografele digitale.

Legislatia in vigoare obliga soferii ca odata la 28 de zile sa ofere datele inregistrate de tahograf si stocate pe cardul de sofer pentru a fi citite. Chiar si dupa citire, datele trebuie pastrate pentru cel putin un an, in caz de inspectie. Datele de pe tahograful digital trebuie descarcate integral odata la trei luni. Tahografele digitale sunt concepute pentru a stoca aproximativ 365 de zile de date, iar in momentul in care memoria acestuia este ocupata la maxim, cele mai vechi date sunt suprascrise. Cititorul de card ACR 39 poate fi folosit si pentru citirea datelor de pe cardul de tahograf.

IMPORTANT!
Pentru citirea datelor de pe card aveti nevoie de un software specific pentru a putea citi informatiile de pe cardul tahograf.

Garantie 24 de luni.

Acest produs poate fi postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SICAP (SEAP).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura