Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Detector personal mono-gaz Drager Pac 6000 CO LC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

118881 lei Lei
Brand
DRG-8326321
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Detector personal mono-gaz Drager Pac 6000 CO LC

Detectorul personal mono-gaz, cu durata de viata limitata, Drager Pac 6000, masoara CO, H2S, SO2 sau O2 in mod fiabil si precis, chiar si in cele mai dificile conditii. Designul robust, timpul de reactie rapid al senzorului si o baterie puternica asigura o siguranta maxima pentru pana la doi ani, fara a fi necesara aproape niciun fel de intretinere.
Pentru monitorizarea personala a aeruluidetectarea monoxidului de carbon, a oxigenului, a hidrogenului sulfurat sau a dioxidului de sulfdurata de utilizare limitata de pana la doi aniPac 6000 poate fi utilizat cu usurinta chiar si in conditii extreme: in functie de senzor, acesta poate rezista la temperaturi intre -40 C si 55 C si presiuni ale aerului intre 700 si 1.300 mbari.

Un filtru cu membrana protejeaza senzorul impotriva materiilor straine, precum praf si lichide. Carcasa rezistenta la soc si la substante chimice indeplineste cerintele specificate in clasificarea standard IP68.
Afisaj ergonomic cu toate informatiile importante
Afisajul mare este non-verbal si indica in mod clar concentratia gazului respectiv. Alte informatii importante, precum timpul de functionare ramas si capacitatea ramasa a bateriei, sunt de asemenea afisate. Iluminarea de fundal, puternica, asigura citirea clara a tuturor valorilor in intuneric.

Alarma 360 cu diverse functii
Daca Drager Pac 6000 masoara concentratii periculoase de gaze, acesta declanseaza o alarma cu vibratii, sonora, vizuala si observabila. Doua LED-uri luminoase, intermitente pe partea de sus si de jos a dispozitivului asigura faptul ca alarma este usor vizibila din toate partile. Alarma acustica atinge un volum de 90 dB. Displayul poate afisa concentratia maxima masurata la orice moment dat. Alarmele anterioare inregistrate pot fi de asemenea recuperate ulterior chiar daca acestea au fost confirmate.

Detectorul Pac 6000 cu senzor de oxigen are doua praguri de alarma suplimentare fata de setarea prag standard pentru alarma.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura