Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Test rapid Covid-19 Antigen (25 bucati/set)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

142065 lei Lei
Brand
MED-ANTIGEN25
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Test rapid Covid-19 Antigen (25 bucati/set)

Prezentare:

Test rapid antigen (tampon) pentru detectarea COVID-19 Caseta 25 bucati cu tampon propriu
Descriere: Caseta test rapid antigen Coronavirus este un test de diagnostic in vitro pentru detectarea calitativa a antigenilor noului coronavirus in tampon nazofaringian, utilizand metoda imunocromatografica rapida. Test destinat uzului profesional (cadre medicale)

Contine:

Tampon sterilizat
25 dispozitive de testare
Duza cu filtru
Tub de extractie
Suport tub
Tampon de extragere a probelor

Avantaje:

Este cel mai nou tip de testare Coronavirus
Poate indica infectia in faza acuta a bolii
Poate indica infectia si la persoane fara simptome, daca infectia este activa
Timpul de testare: 10 minute
Specificitate relativa: 99.9%
Sensibilitate: 90.32%
Acord general: 97.8%
Tipuri de testari: tampon nazofaringian/ tampon orofaringian

Mod de utilizare:

Lasati testul, specimenul, tamponul de extractie sa se echilibreze la temperatura camerei (15-30C) inainte de testare.

1. Scoateti dispozitivul de testare din punga de folie sigilata si utilizati-l cat mai curand posibil. Asezati dispozitivul de testare pe o suprafata curata si plana. Cele mai bune rezultate vor fi obtinute daca testul se efectueaza imediat dupa deschiderea pungii din folie.
2. Desurubati intregul capac al tubului de prelevare a probelor,
3. Scoateti 1 sticla de tampon de extractie a probei, scoateti capacul sticlei, adaugati tot tamponul de extractie in tubul de extract
4. Puneti specimenul de tampon sterilizat in tamponul de extractie a probei. Rotiti tamponul timp de aproximativ 10 secunde in timp ce apasati capul pe interiorul tubului pentru a elibera antigenul in tampon.
5. Indepartati tamponul sterilizat strangand in acelasi timp capul tamponului sterilizat in interiorul tamponului scotandu-l pentru a extrage cat mai mult lichid posibil din tampon. Aruncati tamponul sterilizat in conformitate cu protocolul dvs. de eliminare a deseurilor cu risc biologic.
6. Insurubati si strangeti capacul pe tubul de prelevare a probelor, apoi agitati puternic tubul de prelevare a probelor pentru a amesteca proba si tamponul de extractie a probei. Vezi ilustratia 4.
7. Adaugati 3 picaturi de solutie (aprox. 80ul) in proba si apoi porniti cronometrul. Cititi rezultatul la 10~20 de minute. Nu interpretati rezultatul dupa 20 de minute.

Interpretarea rezultatelor:

POZITIV: Apar doua linii rosii. O linie rosie apare in regiunea de control (C) si o linie rosie in regiunea de testare (T). Nuanta culorii poate varia?dar trebuie considerata pozitiva ori de cate ori exista chiar si o linie slaba.
NEGATIV: O singura linie rosie apare in regiunea de control (C) si nicio linie in regiunea de testare (T). Rezultatul negativ indica faptul ca nu exista particule ale noului coronavirus in proba sau numarul de particule virale este sub intervalul detectabil.
INVALID: Nu apare nicio linie rosie in regiunea de control (C). Testul nu este valid chiar daca exista o linie pe regiunea de testare (T). Volumul insuficient al esantionului sau tehnicile procedurale incorecte sunt cele mai probabile motive pentru nefunctionarea liniei de control. Revizuiti procedura de testare si repetati testul folosind un nou dispozitiv de testare. Daca problema persista, intrerupeti imediat utilizarea kitului de testare si contactati distribuitorul local.

Manual Test Rapid COVID-19 Anticorpi IgG/IgM

Acest produs poate fi postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SICAP (SEAP)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura