Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Livram la pretul cel mai mic!

Membru Bizoo de 11 ani.
3.00
3 stars: Normal
6 pareri

Spray vopsea Prevent negru mat/400ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3371 lei Lei
Brand
IMP-5997074517235
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Spray Prevent negru mat/400ml
Produsul se poate folosi atat pentru vopsirea si inscriptia pieselor auto, a pragurilor, precum si a altor suprafate interioare si exterioare din metal, lemn, sticla si unele materiale plastice.

Cu aceasta vopsea se poate realiza un strat, rezistent la combustibil, dur, atractiv si rezistent la temperaturi de pana la 100 C. Se usuca rapid, are o aderenta buna, are o acoperire excelenta si asigura o rezistenta a culorii pe termen indelungat. Nu este recomandat pentru vopsirea suprafetelor care au contact permanent cu combustibili! La materialele plastice si suprafetele vopsite - cu exceptia vopselelor emailate sau cele de masina - trebuie efectuat un test de compatibilitate. Daca in termen de 24 de ore de la pulverizarea de proba, pe stratul acoperitor apar fisuri (de ex. pe vopselele acrilice), inainte de vopsire trebuie indepartat complet stratul de vopsea vechi! A nu se folosi vopsele grund! Daca este necesara o protectie impotriva coroziunii, este permisa folosirea doar a grundurilor cu zinc! Pulverizat si cu lac pentru roti si jante PREVENT poate mari luciul si durabilitatea. Vopsit intr-un singur strat este suficient pentru acoperirea unei suprafete de aprox. 2 m2. S-ar putea sa existe o foarte mica diferenta intre culoarea stratului si cea de pe capac!

MOD DE UTILIZARE:
A se aplica vopseaua pe o suprafata slefuita cu hartie abraziva P220, curatata temeinic si uscata, de preferinta la o temperatura intre 20 si 25 C! Se agita flaconul timp de 2 minute, dupa ce se pun in miscare bilele! A se pulveriza suprafata uniform si intr-un strat subtire, iar dupa un timp de uscare de 5-10 minute, se poate pulveriza din nou. Dupa trecerea a 12 ore se poate lacui din nou. In cazul unei eventuale blocari a supapei, aerosolul se actioneaza prin rasucirea capului pulverizator! Dupa utilizare flaconul se mai actioneaza timp de inca 2-3 secunde, cu capul pulverizator orientat in jos!

Pericol
Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: Poate exploda daca este incalzit. Provoaca o iritare grava a ochilor. Poate provoca somnolenta sau ameteala. Expunerea repetata poate provoca uscarea sau craparea pielii.

A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizati deasupra unei flacari deschise sau unei alte surse de aprindere. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. A se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50 oC/ 122 oF. A nu se lasa la indemana copiilor. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura