Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Simm's Computer Center  S.r.l.

Magazinul tau de calculatoare!
0236/463344,

Despre noi

Trimite mesaj
Simm's Computer Center S.R.L. a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Galati, judetul Galati.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: calculatoare, monitoare, centrale, telefoane, proiectoare. Compania are un efectiv de 7 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In cadrul companiei Simm's computer center S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Experienta Simm's Computer Center S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
Produse si servicii:
calculatoare, laptopuri, camere digitale, pda, videoproiectoare, multifunctionale, servere, copiatoare, software, monitoare lcd, componente PC, periferice, accesorii
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
Intel, Asus,Xerox,Benq, MSI, Acer, Fujitsu Siemens, HP, AMD, Seagate,
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Simm's Computer Center S.r.l.
Persoana de contact: Staicu Florin
Adresa: Bd. Brailei Nr. 68, Bl. BR3,  Parter
Localitate: Galati
Judet: Galati
Telefon: 0236/463344
Fax: 0336/401414