Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sim Biz S.r.l.

021 2556835, 0722 676789

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 1998, Sim Biz S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti.

Ceea ce isi propune firma Sim Biz S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de amenajari interioare, finisaje, decoratiuni, mobilier casnic, de birou, sufragerii, bucatarii, dormitoare, amenajari spatii comerciale. Compania noastra are un personal de 10 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

In firma Sim Biz S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Principala preocupare a companiei Sim Biz S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
Produse si servicii:
amenajari interioare, finisaje, decoratiuni, mobilier casnic, de birou, sufragerii, bucatarii, dormitoare, amenajari spatii comerciale
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1998

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sim Biz S.r.l.
Persoana de contact: Tepsan Bogdan
Adresa: Str Cernauti, Nr. 13, Bl. A10, Sc. 2, Ap. 90, Sect. 2
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021 2556835
Telefon mobil: 0722 676789
Website: http://www.simbiz.ro