Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Amatti Industri Srl

Servicii industriale
0724 061 104, 0728 198 676 (Georgian Richiteanu)

Despre noi

Trimite mesaj
Compania este axata pe proiecte utilitare electrice si telecomunicatii, avand un colectiv de angajati cu experienta in domeniul in care isi desfasoara activitatea.

Compania se angajeaza intr-un proces de dezvoltare dinamica, focalizat pe construirea unui sistem care sa produca, pe termen lung, solutii promte, adaptate nevoilor clientilor.

O particularitate a serviciilor prestate de catre societatea noastra , este aceea ca , de la prima prezentare pana la ultima activitate, fiecare contract este supravegheat si controlat cu deosebita atentie.

Prin dezvoltarea unei bune relatii cu fiecare client, la fiecare nivel, ne identificam si ne implicam activ ca si un compartiment de asigurare a garantiei si calitatii fiecarei lucrari in parte.

AMATTI INDUSTRI SRL ofera stabilitate si echilibru intr-un mediu economic imprevizibil si preia din sarcina dumneavoastra acele activitati si domenii in care demonstreaza prin fapte, profesionalism si responsabilitate, o maxima competenta.

Rezolvarea oricarei probleme implica o organizare specifica si o abordare structurata care sa conduca la solutia optima, generatoare de maximum de beneficiu in conditiile date.

www.amatti-industri.ro
Produse si servicii:
sapaturi manuale si mecanizate pentru trasee de cabluri electrice (medie, joasa, inalta tensiune), fibra optica, alimentari cu apa
Tipul companiei:
Altul
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
www.amatti-industri.ro
Anul infiintarii:
2012

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Amatti Industri Srl
Persoana de contact: Richiteanu Silviu
Adresa: Strada Democratiei
Localitate: Plopeni
Judet: Prahova
Telefon: 0724 061 104
Telefon mobil: 0728 198 676 (Georgian Richiteanu)