Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sign Art Design
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pandantiv initiatic argint cu gaspeit, mystic topaz si perid
219 lei
Brand
Pandantic initiatic argint
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pandantic initiatic argint cu gaspeit, mystic topaz si peridot: Pandantiv initiatic din argint 925, un inger de lumina in dar, care aduce in atentia dumneavoastra gaspeitul, aceasta piatra rara apartinand noii ere, inspirat insotit de mystic topaz si peridot, fatetate.
Lungime: 4,8 cm.
Greutate: 4,9 gr.
Considerata “piatra care te face invizibil si invincibil” in fata tuturor pericolelor lumii inferioare, la nivel emotional, gaspeitul, de culoarea marului verde, este util atunci cand te simti plin de resentimente fata de viata sau fata de cineva care te-a ranit. Aceasta piatra dizolva mania, durerea sufleteasca si dezamagirea prin deschiderea chakrei superioare a inimii.
Peridotul, aceasta piatra a iubirii si vindecarii, va poate inspira, invatandu-va cum sa va iertati, favorizand manifestarea claritatii privind viitorul si buna dispozitie psihologica in abordarea prezentului.
Mystic topazul, cu stralucirea sa inconfundabila in toate culorile curcubeului, este o piatra creativa, care deschide mintea catre idei inovatoare si faciliteaza acceptarea noilor situatii. Acest cristal confera flexibilitate mentala si dexteritate verbala, imbunatatind abilitatile de ascultare si comunicare.
Acest pandantiv centreaza, intareste si realiniaza corpurile energetice subtile. Mesajul ultim al pandantivului initiatic in forma unui inger stilizat este acela al renasterii si dobandirii libertatii spirituale si iluminarii. Un inger cu dumneavoastra care sa va fie ocrotitor!
http://signdesign.ro/bijuterii/pandantic-initiatic-argint-cu-gaspeit-mystic-topaz-si-peridot/
Din Gura in Gura