Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sign Art Design
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Inel initiatic argint cu cuart albastru
139 lei
Brand
Inel argint cu cuart albastru
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Inel initiatic argint cu cuart albastru: Inel din argint 925 cu un model simplu, perfect adaptat pentru a sustine si a pune in valoare un spectaculos cuart albastru – aqua aura obtinut printr-o adevarata combinatie alchimica a aurului cu cristalul de cuart.

Marime: 7
Greutate: 13 gr

Piatra de profunda factura ezoterica cuartul albastru – aqua aura nefatetat, aceasta semipretioasa dedicata dezvoltarii constiintei, incurajeaza exprimarea personalitatii in libertate deplina, inlaturand limitarile, fiind un adevarat initiator in aprofundarea formelor superioare de cunoastere, de spiritualitate, de cultura, de religie, de filozofie si educatie. Cristalul albastru – aqua aura, semipretioasa talisman, este recomandat celor care lucreaza cu energii, informatii si algoritmi specifici inlaturarii blocajelor psihice, emotionale, spirituale si asigura, dincolo de frumusetea pietrei, atingerea unor deziderate spirituale inalte acestei bijuterii.

Aceasta inel, canal de comunicare celesta, centreaza, intareste si realiniaza chakrele si structurile noastre energetice subtile. Nota finala a acestei bijuterii initiatice este aceea a inscrierii noastre pe spirala evolutiva in vederea dobandirii libertatii spirituale si atingerii nivelului cel mai inalt de elevare!
Din Gura in Gura